Ακόμα περισσότερες καλοντυμένες παρουσίες στο φετινό Madwalk

Ακόμα περισσότερες καλοντυμένες παρουσίες στο φετινό Madwalk

Τελικά ήταν πολλές οι κυρίες φόρεσαν τα καλά τους και εντυπωσιάσαν στο φετινό Madwalk.

stiku
katrina
mag
tati

Το πρωί ανεβάσαμε τις καλοντυμένες κυρίες που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί, αλλά για καλή τύχη πολλές παρουσίες τράβηξαν το βλέμμα στη διοργάνωση για όλους του σωστούς λόγους.

Κατερίνα Στικούδη
Το βελούδινο emerald Konstantinos Melis by Laskos ντε πιες της Κατερίνας ήταν μακρά τον πιο στυλάτο ένδυμα της βραδιάς. Συγκλονιστικά σικ και τα αξεσουάρ με το Nine West clutch της να τραβάει όλα τα βλέμματα. Τα Jimmy Choo παπούτσια δεν μας άρεσαν πάρα πολύ, αλλά όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της εμφάνισης ήταν αρκετά για να κερδίσούν την απεριόριστη εκτίμηση μας. Υπέροχη εμφάνιση.


Κατρίνα Τσάνταλη
Νεανικό, hip look με ενδιαφέρον print η Κατρίνα Τσάνταλη φόρεσε μία δημιουργία του Απόστολου Μητρόπουλου από τη συλλογή που παρουσίασε στο Madwalk και κέρδισε στην κούρσα του κόκκινου χαλιού.


Μπέτυ Μαγγιρά
Το κλασικό ταγιέρ φορέθηκε ξανά σε βραδινή παραλλαγή από τη Μπέτυ Μαγγίρα σε ένα super ενδιαφέρον γκρι με τα απαραίτητα κοψίματα και πλισέ ώστε να ταιριάζει σε ένα κόκκινο χαλί. Και αυτό δημιουργία Konstantinos Melis by Laskos.


Τατιάνα Στεφανίδου
Ως κομψή σαραντάρα, η Τατιάνα έκανε εντυπωσιακή είσοδο με σικάτη κάπα που έκρυβε ένα αρκετά συντηρητικό, αλλά καθόλα στυλάτο ντε πιες, στο οποίο η μπλούζα τόνιζε σωστά τη σιλουέτα της με τη ζώνη στη μέση και τα nude αξεσουάρ ολοκλήρωναν ευχάριστα το look.