Δικηγόρος του διαβόλου: Γιατί μας άρεσε η Ilia Darlin' στο Madwalk

Δικηγόρος του διαβόλου: Γιατί μας άρεσε η Ilia Darlin' στο Madwalk

Δηλώνουμε απρόκλητα την αγάπη μας για τις στυλιστικές επιλογές της Ilia Darlin'.

Λοιπόν, όπως όλοι είδατε από τις καλοντυμένες (μέρος πρώτο και δεύτερο) πολλές διάσημες Ελληνίδες ήταν σικ, αλλά καμία δεν μας προκάλεσε μίνι εγκεφαλικό με την αψεγάδιαστη εμφάνιση της όπως πολλές φορές έχουμε πάθει από αντίστοιχες σταρ του Hollywood. Προφανώς, λοιπόν, επειδή πολλοί βαρέθηκαν με όσα είδαν χθες, σήμερα αποφάσισαν να σχολιάσουν την εμφάνιση της Ilia Darlin' και κατά πόσο ήταν κομψή ή όχι.

Για το τυπικό κομμάτι να πούμε πως η Ilia φόραγε μία customized σιθρού, αέρινη δημιουργία του Άγγελου Φρέντζου που αποκάλυπτε πολλά και αναδείκνυε με τον πλέον sexy τρόπο το electropop single της «Hit Me» (που μπορείτε να ακούσετε στο video από κάτω) και vintage κοθόρνους. Το θέμα, όμως, δεν είναι η περιγραφή του ρούχου, αλλά το γεγονός ότι πάλι ενώ πολλές προσπάθησαν, τελικά δεν τα κατάφεραν και η Ilia ήταν η μόνη που ανταποκρίθηκε στα κριτήρια μιας επιτυχημένης pop εμφάνισης σε ένα fashion event όπως το Madwalk. Γιατί ας είμαστε ειλικρινείς, η pop μουσική ήταν ανέκαθεν συνώνυμη της πρόκλησης με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

Επίσης, η Ilia Darlin' ενώ αποκάλυψε πολλά, κατάφερε λόγω των τολμηρών στυλιστικών επιλογών της να κάνει ένα τόσο προκλητικό look όπως αυτό να μη φαίνεται χυδαίο και φτηνό, αλλά high fashion και sexy. Aν οποιαδήποτε άλλη διάσημη Ελληνίδα τολμούσε να φορέσει κάτι τέτοιο πιθανότατα θα κατέληγε να φαίνεται αστεία και όχι "pop star in the making" όπως η Ilia.

Καταληκτικά να πούμε λοιπόν πως ένα fashion event που έχει το αντίστοιχο dress code προφανώς και επιβάλλεται να φιλοξενεί και τέτοιες παρουσίες που τολμάνε κάτι περισσότερο από την αγαπημένη μας κατά τα άλλα pencil skirt. Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας ένα κορίτσι με τόσο ωραίο σώμα και αντίστοιχη αισθητική μπορεί σίγουρα να υποστηρίξει ένα sexy, total black look, καθώς αν παραβλέψουμε τον παράγοντα της προκλητικότητας του φορέματος, το υπέροχο look της είναι ακριβώς αυτό και τίποτα παραπάνω.

Είμαστε σίγουροι πως η Ilia θα "ξαναχτυπήσει" και περιμένουμε με αγωνία την επόμενη εμφάνιση της γιατί σε γενικές γραμμές η ελληνική showbiz προκαλεί και μία στυλιστική πλήξη.


Ilia Darlin - Hit Me (Official Videoclip)