Οι καλοντυμένες των βραβείων Grammy

Οι καλοντυμένες των βραβείων Grammy

Οι ακόλουθες κυρίες κατάφεραν να κάνουν τη βραδιά των μουσικών βραβείων πιο λαμπερή, ακόμα κι αν ήταν μόνο πέντε.

spl359930_004
spl359658_146
spl360006_041_1
image
spl359930_002

Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν πολύ εύκολο να βρούμε καλοντυμένες παρουσίες στα φετινά Grammys, καθώς τα στοιχεία που είχαν την τιμητική τους στο κόκκινο χαλί ήταν αυτά της υπερβολής, του με-το-ζόρι εντυπωσιασμού και το αποκριάτικο –κανένα από τα τρία δεν εκτιμάται. Παρ' όλα αυτά, υπήρξαν πέντε κυρίες που απέδειξαν πως όταν μια γυναίκα έχει στυλ και άποψη κανείς δεν μπορεί να την επισκιάσει, ακόμα κι αν φορά μαύρα εσώρουχα μέσα από πορτοκαλί δίχτυα του ψαρά (ναι, εσένα κοιτάμε Fergie). Το γεγονός, μάλιστα, πως αυτές οι κυρίες είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, τόσο εμφανισιακά όσο και ως χαρακτήρες, κάνει τις επιλογές τους ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές.

Alicia Keys
Η αγαπημένη r'n'b τραγουδίστρια μπορεί να είναι πλέον μαμά και να μοιράζει την ζωή της μεταξύ καριέρας και οικογένειας, αυτό όμως δεν έχει επηρεάσει στο παραμικρό το στυλ της, το οποίο είναι πιο κομψό από ποτέ και όσο «edgy» χρειάζεται για να μείνει χαραγμένο στη μνήμη με τον καλύτερο τρόπο. Το Μικρό Μαύρο Φόρεμα του Alexandre Vauthier με την υπέροχο μεταλλική λεπτομέρεια στη λαιμόκοψη και συνδυασμένο με τις διάφανες Christian Louboutin γόβες, ήταν ένα από τα καλύτερα look της βραδιάς.



Rihanna
Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε κάτι τολμηρό και ιδιαίτερο από την RiRi, όπως σε κάθε της δημόσια εμφάνιση, το custom-made φόρεμα δια χειρός Giorgio Armani όμως ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και η αλήθεια είναι πως μας εντυπωσίασε ευχάριστα. Αποκαλυπτικό, σίγουρα, κραυγαλέα σέξι, αναμφισβήτητα, αλλά τόσο κομψό και ταιριαστό στην προσωπικότητα της Rihanna που δεν μπορούσες να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από πάνω της. Τα χρυσά κοσμήματα ήταν το τέλειο accessorizing, ενώ να σχολιάσουμε πως την προτιμούμε μακράν με τη νέα της ξανθιά κουπ.



Taylor Swift
Το καλό κορίτσι της μουσικής σκηνής «χτύπησε» στα ίσια τις εμφανίσεις των «κακών» κοριτσιών, με μια συγκλονιστική τουαλέτα Zuhair Murad με χρυσές λεπτομέρειες και διαφανές μπούστο, η οποία εφάρμοζε τέλεια στο αψεγάδιαστο σώμα της και έδινε στην Swift μια κλάση από άλλη εποχή, κάνοντάς την ταυτόχρονα όσο σέξι χρειάζεται.



Lykke Li
Η αδυναμία μας από τον Βορρά μας έβγαλε πάλι ασπροπρόσωπους, επιλέγοντας ένα υπέρκομψο μαύρο κοστούμι με παντελόνι καμπάνα και αυστηρό σακάκι, στο οποίο έδωσε μια πιo παιχνιδιάρικη και αισθησιακή νότα συνδυάζοντάς το με see-through τοπ, γόβες στιλέτο και sleek χτένισμα. Το ανδρόγυνο look στις δόξες του.



Adele
Τι να πρωτοπούμε για την Adele, καθώς η βραδιά των Grammys ήταν δικιά της για δύο λόγους. Σάρωσε όλα τα βραβεία, αποδεικνύοντας πως είναι το πιο δυνατό (και ταλαντούχο) χαρτί της μουσικής βιομηχανίας αυτή την περίοδο και έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί με μια υπέροχη custom-made τουαλέτα Giorgio Armani που αγκάλιαζε τις ζουμερές καμπύλες της και αναδείκνυε την νέα της πλατινέ κόμμωση. Σταρ του παλιού, καλού Hollywood και λίγα λέμε.