Οι πραγματικά όχι καλοντυμένες των Oscar

Οι πραγματικά όχι καλοντυμένες των Oscar

Μετά από προσεκτική εξέταση του κόκκινου χαλιού των φετινών Oscar αυτές είναι οι κυρίες που μας απογοήτευσαν.

Αν και γενικά το κόκκινο χαλί της φετινή απονομής των βραβείων Oscar ήταν άνευρο και βαρετό υπήρξαν κάποιες κυρίες που παρόλο που ο ανταγωνισμός δεν ήταν σκληρός δεν κατάφεραν να περάσουν τη βάση.

1_copy_copy_copy

Πρώτη και καλύτερη στην τάξη των μετεξεταστέων η Anna Faris –την γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες «Scary Moovie»-, που δεν καταλάβαμε ακριβώς τι μήνυμα ήθελε να περάσει με την παγέτα που «πέταξε» πάνω της σε συνδυασμό με την πλατινέ bobcat κόμμωση. Αν και μας έκανε λίγο disco (με το που την είδαμε θέλαμε να βάλουμε το «Πιο δυνατά» της Μπέσσυς Αργυράκη), η συγκεκριμένη εμφάνιση μόνο ως αστεία μπορεί να χαρακτηριστεί.

2_copy_copy

Η ηθοποιός Missi Pyle, την θυμάστε σίγουρα ως Mrs. Beauregarde στο «Charlie and the Chocolate Factory» ήταν και αυτή μια από τις κακοντυμένες της βραδιάς όχι μόνο για το ρούχο που επέλεξε να φορέσει (μπορεί να ήταν οικολογικό το Valentina Delfino φόρεμα, όμως, η τιράντα στο πλάι σε συνδυασμό με τις πτυχώσεις, το «είμαι δεν είμαι» γοργονέ κόψιμο και το αστραφτερό αστέρι στη μέση δεν μας αρέσει), αλλά και για τις πόζες της που παραήταν ενθουσιώδεις για τόσο επίσημο red carpet.

3_copy_copy

Άλλη μια αποτυχημένη πόζα και για την Kate Mara -αν είστε φανατικές του «24» του Kiefer Sutherland σίγουρα θα τη θυμάστε-, η οποία ναι μεν θέλησε να βγει λίγο ρομαντική, αλλά οι πεσμένοι μπροστά ώμοι σε συνδυασμό με το Jack Guisso φόρεμα που στο στήθος κάπως δεν «κάθεται» πολύ καλά την πρόδωσαν.

4_copy_copy_copy

Και η Penelope Ann Miller,όμως, που απολαύσαμε στο «The Artist» δεν κατάφερε να μας πείσει, καθώς παρόλο που σε λίγο καβαντζάρει τα πενήντα επέλεξε ένα φόρεμα Badgley Mischka άκρως νεανικό που τόνιζε άκομψα τις καμπύλες της.

Διαβάστε στο Queen.gr περισσότερα θέματα για τα Oscar:
Οι ταλαντούχες ηθοποιοί των Oscar που απογοήτευσαν με τις εμφανίσεις τους
Οι 12 πιο αξιομνημόνευτες στιγμές των φετινών βραβείων Oscar
Αυτοί είναι οι νικητές των βραβείων Oscar του 2012
Οι κυρίες που μας έκοψαν την ανάσα στα φετινά Oscar
Η λίστα με τις καλοντυμένες από τα βραβεία Oscar δεν έχει τελειωμό