Στην πρώτη σειρά των Dolce & Gabbana

Στην πρώτη σειρά των Dolce & Gabbana

Οι celebrities στο front row του show των Dolce & Gabbana μάγεψαν με το αψεγάδιαστο στυλ τους.

Αυτήν την περίοδο η μόδα είναι στα καλύτερά της με τις εβδομάδες μόδας να διαδέχονται η μια την άλλη –αυτή τη στιγμή του Παρισιού είναι σε εξέλιξη- και τις πρώτες σειρές καθισμάτων να γεμίζουν celebrities, βαρόνους των περιοδικών, φασιονίστες και buyers.

Πριν λίγες ημέρες το show των Dolce & Gabbana έλαβε χώρα στο Μιλάνο με τις Dame Helen Mirren, Monica Belluci και Sonam Kapoor να δίνουν το λαμπερό παρών φορώντας φυσικά δημιουργίες του ιταλικού διδύμου.

spl364945_015

Η Dame Helen Mirren αψηφώντας τα χρόνια που περνούν δείχνει καταπληκτική φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα με ένα πανωφόρι με κομμένα μανίκια σε συνδυασμό με την «to die for» Miss Sicily λεοπάρ τσάντα και ασορτί γόβες του ιταλικού οίκου. Απλά υπέροχη.

spl364945_020

Η Monica Belluci, που πρωταγωνιστεί και στην ανοιξιάτικη καμπάνια των Dolce & Gabbana, δεν θα μπορούσε να λείπει από το show και ενσαρκώνοντας άψογα το ρόλο της χυμώδους γυναίκας από τη Σικελία –έμπνευση του ιταλικού διδύμου- και παρόλο που σε λίγο πενηνταρίζει, έκοψε τις ανάσες με ένα polka dots φόρεμα και αυτό από την Dolce & Gabbana συλλογή.

spl364945_008

Η Sonam Kapoor, διάσημη πιο πολύ για τα designer's ρούχα που φορά παρά για το υποκριτικό της ταλέντο, έκανε μια total Dolce & Gabbana εμφάνιση φορώντας ένα φόρεμα με τυπωμένα κρεμμύδια και ηλιοτρόπια και κρατώντας μια κατακόκκινη τσάντα. Δεν είναι άδικα πάντα στις λίστες με τις καλοντυμένες όπου και αν παρευρεθεί.