Chic to chic

Chic to chic

Αφού πέρασαν τα Oscar και τα after parties, μαζευτήκαμε και ψηφίσαμε τις παρουσίες που θα θυμόμαστε

Έχοντας (υπερ)αναλύσει τις εμφανίσεις στο μεγαλύτερο event της κινηματογραφικής βιομηχανίας, κάνουμε έναν απολογισμό και επιλέγουμε τις 7 σταρ που έκαναν αίσθηση με τις επιλογές τους, σε μια βραδιά που δεν μας προκάλεσε ρίγη συγκίνησης, στυλιστικά.

Best dressed - με απόλυτη πλειοψηφία- είναι η Gwyneth Paltrow, η οποία εμφανίστηκε με one shouldered, λευκό maxi φόρεμα Tom Ford και υπέρκομψη λευκή κάπα. Το συνδύασε με πέδιλα Jimmy Choo, υπέρλαμπρο cuff blacelet και chunky δαχτυλίδι, ενώ και το χτένισμά της -επιτέλους- ήταν ενδιαφέρον. Λατρέψαμε την εμφάνισης της- νέας μαμάς- Natalie Portman με μια vintage δημιουργία του οίκου Dior, του 1954. Την στράπλες τουαλέτα με μαύρο polka dot, συνδύασε με μικρό μαύρο clutch, διαμαντένιο κολιέ και σκουλαρίκια, σε ένα καθόλα άψογο retro look. H Katie Holmes τα πάει όλο και καλύτερα (και λιγότερο βαρετά) στις εμφανίσεις της, με αυτή τη δημιουργία του Elie Saab, να έχει ήδη στοιχειώσει τα όνειρά μας. To στράπλες φόρεμα από σιφόν, με στολισμένο μπούστο και λεπτή ζώνη από βελούδο, στο πιο υπέροχο midnight blue που υπάρχει, ήταν από την φθινοπωρινή συλλογή του σχεδιαστή και το συνδύασε σωστά με ένα λευκό minaudiere του οίκου Lanvin.

Στο party του Vanity Fair, η Rosie Huntington Whiteley ήταν κυριολεκτικά εκθαμβωτική, με ένα maxi, εφαρμοστό φόρεμα σε φλογερό κόκκινο με υπογραφή Antonio Berardi από την κολεξιόν Άνοιξη 2012. Η εικόνα μιλάει από μόνη της στην περίπτωση της Rosie: η τέλεια σιλουέτα της ανέδειξε τη γραμμή του φορέματος το οποίο συνδύασε με clutch Jimmy Choo, διαμαντένια κρεμαστά σκουλαρίκια και ασορτί βραχιόλι. Περνώντας σε άλλο μήκος τώρα, utra chic ήταν η εμφάνιση της Kate Bosworth με Prabal Gurung από την συλλογή Φθινόπωρο 2012 (που ανέβηκε στα catwalks λίγες μέρες πριν): πρόκειται για ένα τούλινο φόρεμα μέχρι το γόνατο με μακριά μανικια, στολισμένο με ημιπολύτιμους λίθους και μια φαρδιά ζώνη στη μέση. Το συνδύασε με μαύρες γόβες Christian Louboutin και clutch του οίκου Dior. Η Heidi Klum έδωσε το παρών στο party του Elton John με ένα αποκαλυπτικό-και απαιτητικό- μίνι σε εκτυφλωτικό κίτρινο από την συλλογή Atelier Versace Άνοιξη 2012. Τα Duvette pumps του Christian Louboutin με τις μεταλλικές μύτες έδεσαν τέλεια με τις μεταλλικές λεπτομέρειες του φορέματος- το ίδιο και το φαρδύ χρυσό βραχιόλι της. Last but not least, η θεά του burlesque, Dita Von Teese, με αιθέριο φόρεμα από σιφόν της Jenny Packham από την συλλογή Φθινόπωρο 2012, σε απαλή ροζ απόχρωση (και με βαθύ ντεκολτέ), το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα Louboutin, clutch Swarovski και κοσμήματα του οίκου Bulgari.