Chic to Chic

Chic to Chic

Οι εμφανίσεις της εβδομάδας που κέρδισαν το ενδιαφέρον μας

Στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας The Hunger Games στο Παρίσι, η Jennifer Lawrence εμφανίστηκε στο red carpet με ένα little black dress του Tom Ford, που ενώ από μπροστά δείχνει κομψό LBD, έχει μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: ένα sexy φερμουάρ που ανοίγει αφήνοντας την πλάτη της γυμνή, και καταλήγει ψηλά στους γοφούς. Το συνδύασε με χρυσά πέδιλα Tom Ford- ένα μίνιμαλ, θηλυκό look που παίρνει άριστα.

Η Nina Dobrev, πρωταγωνίστρια της σειράς The Vampire Diaries, μπήκε στη λίστα αυτής της εβδομάδας κυρίως λόγω αξεσουάρ: λατρέψαμε τα animal print πέδιλα "Gail" του Jimmy Choo τα οποία επέλεξε για να συνδυάσει-και να ζωντανέψει- το μαύρο ruffle dress από την ανοιξιάτικη συλλογή της υπερ-στυλίστριας του Hollywood, Rachel Zoe. Με ένα αυστηρό, ασπρόμαυρο φόρεμα με κεντημένο γιακά σε κόκκινο/μαύρο και τρουακάρ μανίκια, εμφανίστηκε η Diane Kruger στην πρεμιέρα της ταινίας Les Adieux A La Reine στο Παρίσι. Το συνδύασε με pumps του οίκου Versace και ένα χαλαρό σινιόν με χωρίστρα στο πλάι, που έδωσε φρεσκάδα στο σύνολο.

Η Kate Middleton,επέλεξε για άλλη μια φορά δημιουργία Orla Kiely , ένα πλεκτό, πλισέ φόρεμα μέχρι το γόνατο σε γκρι χρώμα. Το φόρεμα στόλιζε μια λεπτή ζώνη στη μέση και ένα μαύρο floral κέντημα στο μπούστο, και το συνδύασε με μαύρα pumps και μαύρο clutch. Άλλη μια μετρημένη και απόλυτα κομψή εμφάνιση της Δούκισσας του Cambridge, όπως μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα (και "απαιτεί" το βασιλικό πρωτόκολλο). Με ένα εκθαμβωτικό μακρύ φόρεμα Marchesa, σε γκρι-μπλε απόχρωση (από την ανοιξιάτικη συλλογή) εμφανίστηκε η- συνιδιοκτήτρια του οίκου- Georgina Chapman στο δείπνο που διοργάνωσε ο Λευκός Οίκος. Εδώ τα λόγια είναι περιττά- είναι από τις δημιουργίες που απλά μένεις να τις κοιτάζεις.

Η Michelle Williams παραμένει για άλλη μια εβδομάδα στη λίστα με τις καλοντυμένες, με την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας My Week With Marilyn, στην Ιαπωνία. Και πάλι επέλεξε Valentino, ένα midi εφαρμοστό φόρεμα σε γλυκό ροδί χρώμα με ασύμμετρο ντεκολτέ και φιόγκο στο πλάι, που συνδύασε με nude pumps.