Βραβεία BAFTA 2011: Σε ποιες θα λέγαμε "Που πάτε μαντάμ;"

Βραβεία BAFTA 2011: Σε ποιες θα λέγαμε "Που πάτε μαντάμ;"

Τα βρετανικά βραβεία BAFTA μπορεί να έγιναν στην πιο στυλάτη πρωτεύουσα του κόσμου, το Λονδίνο άλλα κάποιες κυρίες, προφανώς, το ξέχασαν και έκαναν εμφάνιση για το Ισμό της Κορίνθου. 

BAFTA-JKROWLING
BAFTA-MNIE
BAFTA-JANE
BAFTA-TALULA
BAFTA-KIMBERLEY

J.K Rowling
Η συγγραφέας του Harry Potter και πολυεκατομμυριούχος, πίστεψε πως με ένα μοτίβο τύπου snakeskin στο αέρινο φόρεμα θα έμπαινε άνετα στις καλοντυμένες, αλλά μαύρο φίδι που την έφαγε γιατί με τέτοια μπράτσα και τέτοιο styling είναι τυχερή που δεν την γιαούρτωσαν οι fashion editors ή η PETA.


Minnie Driver
Η ηθοποιός επέλεξε για την εμφάνιση της στα BAFTA ένα λευκό, μάξι φόρεμα που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί διασταύρωση σεντονιού με πετσέτα μπάνιου, που έχει πραγματοποιήσει ο Γιάννης Φλωρινιώτη γιατί υπάρχει και μία glitter λεπτομέρεια στο συνολάκι της. Το στήθος της δεν κολακεύεται καθόλου και γενικά θα λέγαμε το outfit κατάλληλο μόνο music club της Πάρου, αν κρίνουμε από τη "σαγιονάρα" που φορά.


Jane Goldman
Η σεναριογράφος γνωστών επιτυχιών όπως το Kick Ass και το X - Men: First Class αποφάσισε να πάει στο κόκκινο χαλί με «Magic Red» απόχρωση μαλλιού (την έχω κάνει και εγώ κάποτε, μην απορείτε που την ξέρω) και ένα φόρεμα που δείχνει το μεσήλικο μπούστο της σε βαθμό που κανείς δεν επιθυμεί να αντικρύσει. Όλα πάνω της είναι αχαρακτήριστα κιτς, αλλά για χάρη των ταινιών που έχει υπογράψει τις συγχωρούμε όλα τα λάθη. Την επόμενη φορά, Jane.


Talulah Riley
Η γλυκιά ηθοποιός έβαλε μία σατέν τουαλέτα, που μάλλον ξέθαψε από το σχολικό χορό της. One shoulder, σε διχρωμία λευκό - μπλε δεν κολακεύει καθόλου την ανορεξική σιλουέτα της. Συνδυασμένη, δε, με το μαλλί άλα Snooki του Jersey Shore και την ελάχιστα ανόητη έκφραση της έρχεται και κάνει το σύνολο βαρετό και ενοχλητικό. Αλλάζουμε φωτογραφία τώρα.


Kimberley Walsh
Το πρώην μέλος των Girls Aloud, δεν έχουμε καμία ιδέα τι έκανε στα BAFTA, αλλά ως μαϊντανός της βρετανικής showbiz έκανε μία red carpet εμφάνιση που προκαλεί γέλια. Σε μία προσπάθεια να φανεί σέξι και να αναδείξει τα εξτέ στα μαλλιά και το φυσικό της κάλλος στο μπούστο ήρθε και έβαλε μία τουαλέτα που θα περιμέναμε να δούμε να φορά μία συμμετέχουσα των ένδοξων Πελοποννησιακών καλλιστείων.