Κόκκινο χαλί για τους «Άντρες της Χρονιάς» από το περιοδικό Status

Κόκκινο χαλί για τους «Άντρες της Χρονιάς» από το περιοδικό Status

Μετά τα Βρετανικά Bafta και τα αμερικάνικα Grammy, σειρά έχουν τα ελληνικά βραβεία για τους «Άντρες της Χρονιάς».

Ο Αντώνης Λυμπέρης παρέδωσε μαθήματα στυλ συνοδεύοντας την υπέροχη σύζυγό του. Με ένα σικάτο μαύρο tuxedo, ανθρακί πουκάμισο και λεπτή μαύρη γραβάτα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, ο mister Vogue δικαιολόγησε με τον καλύτερο τρόπο τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο χώρο των εκδόσεων και της μόδας.

IMG_1456



Αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα ήταν σίγουρα fashion icon στη μπροστινή σειρά όλων των επιδείξεων μόδας. Ο Τζιμπρίλ Σισέ με μία απροσδόκητη εμφάνιση έκλεψε την παράσταση και αναδείχτηκε σε έκπληξη της βραδιάς. Με μίντι μαύρη πλισέ φούστα από τον οίκο του Jean Paul Gaultier, αρβύλες Dr Martens και μαύρα κοκκάλινα γυαλιά, ο άσσος του Παναθηναΐκού συνδύασε επιδέξια όλες τις τάσεις της μόδας σε μία εκκεντρική εμφάνιση. Το μαύρο κρεμαστό τοτέμ και τα δαχτυλίδια στα χέρια συμπλήρωσαν άρτια το στυλ του στο κόκκινο χαλί, κάνοντας όλους να παραμιλούν.

PAN_0267



Ο Χρήστος Παπανικολάου έλαμψε δίπλα στη Βάσω Κολυδά και πήρε λίγο από τη λάμψη της ποζάροντας για το φακό των φωτογράφων. Με μαύρο σύνολο Lanvin, λευκό πουκάμισο Apostolos Mitropoulos και skinny μαύρη γραβάτα υπερασπίστηκε με τον πιο σωστό στυλιστικά τρόπο το ρόλο του στο χώρο της μόδας ως δεξί χέρι της Σήλιας Κριθαριώτη.

IMG_1435



Ο Λάκης Γαβαλάς δε χρειάζεται συστάσεις. Ο χαμαιλέοντας της ελληνικής μόδας δεν κάνει εκπτώσεις στο στυλ του, φοράει την καλύτερή του διάθεση και κυκλοφορεί με οτιδήποτε επιθυμεί χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Αποθεώνοντας το colour blocking και επενδύοντας σε neon χρωματική παλέτα στις αποχρώσεις του φούξια και του πράσινου ο δαιμόνιος Λάκης παραμένει ένας αιώνιος έφηβος που δε φοβάται να δοκιμάσει.

IMG_1483



Εμφάνιση ζεν πρεμιέ, χαμόγελο χολιγουντιανού αστέρα και ο Σάκης Ρουβάς μαγνητίζει για άλλη μία φορά όλα τα βλέμματα. Γνωρίζοντας πολύ καλά τα δυνατά του σημεία και χωρίς να χρειάζεται περιττές υπερβολές, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δε φοράει τίποτα περισσότερο από το λαμπερό του χαμόγελο συνδυασμένο με ένα minimal μαύρο tuxedo κουστούμι, λευκό πουκάμισο και μελιτζανί skinny γραβάτα.

2359_SAKIS_ROYVAS_15022011