Ποια είναι η νέα αγαπημένη τσάντα της Sarah Jessica Parker;

Ποια είναι η νέα αγαπημένη τσάντα της Sarah Jessica Parker;

To fashion girl του Manhattan απέκτησε μια νέα αγαπημένη.

Μπορεί το στυλ της Αμερικανίδας ηθοποιού Sarah Jessica Parker να μην είναι αρεστό σε όλους, όμως, αυτό που μπορεί να της αναγνωρίσει η διεθνής κοινότητα των φασιονίστας είναι η δύναμή της να επιβάλλει προϊόντα και να τους βάζει αυτόματα με το που τα φορά το ταμπελάκι «must have».

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το επεισόδιο του «Sex & The City» που της κλέβουν τη Fendi «Βaguette» τσάντα της ή εκείνο που μια πλαστή Fendi τσάντα παρομοιάζεται με το γάμο της Charlotte; Κάπου εκεί ο όρος «it bag» ενσωματώθηκε για τα καλά στο λεξικό μόδας κάθε Αμερικανίδας που ήθελε να θεωρείται in style.

Η αγάπη, όμως, της Carrie του «Sex & The City» για τις Fendi τσάντες δεν έχει σβήσει. Μέσα σε λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός των paparazzi την εντόπισε δύο φορές να κρατά σε μαύρο χρώμα τη δερμάτινη «2Jours Elite» shopper τσάντα από τη χειμωνιάτικη 2012 συλλογή του οίκου Fendi με τα αρχικά της Sarah Jessica Parker να φιγουράρουν σε χρυσό στο ταμπελάκι.

Τι λέτε έχει ακόμη τόση επιρροή η SJP ώστε αυτή η τσάντα να γίνει η νέα «it bag» της σεζόν (ακόμη και αν ο όρος πια έχει παρακμάσει); Ακόμη δεν το γνωρίζουμε πάντως πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα, όπως το Nordstrom και το Neiman Marcus την συμπεριέλαβαν στον κατάλογό τους στην τιμή των 1885 ευρώ.

fendi