Οι celebrities επιμένουν με φλοράλ!

Οι celebrities επιμένουν με φλοράλ!

Με πρώτη και καλύτερη τη Miranda Kerr

H εμφάνιση της Miranda Kerr με mismatch, σύνολο που συνδύαζε δύο κομμάτια με floral print της Isabel Marant, μας έκανε να σταθούμε και πάλι στο trend.

Εδώ και δύο καλοκαίρια όλες, από τις απλές κοπέλες στο δρόμο, τις fashionistas και τις celebrities που διασχίζουν το κόκκινο χαλί, έχουν πάνω από ένα φλοράλ κομμάτια να επιδείξουν. Από ένα φουλάρι, ένα σορτσάκι, μία φούστα, ένα απλό τοπ, φόρεμα ή ολόσωμη φόρμα, τα floral prints, ομορφαίνουν το look μας δίνοντάς του ανάλαφρη και θηλυκή διάθεση.

Το trend κατέκλυσε της πασαρέλες της Άνοιξης του 2012 στα shows των Proenza Schouler, Altuzarra, Alexander Wang, J. Crew, Thakoon και Prabal Gurung. Φυσικά, δεν ήταν οι μόνοι. Αυτά τα floral prints συνδυάζονται με εξωτικά χρώματα και color blocks, μπλέκονται με sporty στοιχεία, ενώνονται με δέρμα και απογειώνονται με κίτρινο, μπλε, κόκκινο, πράσινο και ροζ. Άλλα ρομαντικά, άλλα σέξι- μάξι ή κοντά φορέματα και καυτά σορτς δίνουν τη σειρά τους σε στενά παντελόνια. Τα πιο δυνατά κομμάτια όμως για αυτό το καλοκαίρι είναι σαφώς τα φορέματα και τα σορτς με έμφαση στο mismatch που είναι το νέο mix and match, απαιτώντας τη μίξη διαφορετικών φλοράλ και γενικότερα εμριμέ.

Ας δούμε τις αγαπημένες μας celebrities να το τολμούν για να πάρουμε ιδέες!