Μαρία Σολωμού: η sexy-rock ντίβα της ελληνικής σόου μπιζ

Μαρία Σολωμού: η sexy-rock ντίβα της ελληνικής σόου μπιζ

Η γυναίκα που ανήγαγε το άφρο look σε υπέρτατο trend!

H Μαρία Σολωμού κατάφερε να δημιουργήσει το δικό της όνομα στον χώρο του κινηματογράφουτης, τηλεόρασης αλλά και του θεάτρου. Η μελαχρινή ηθοποιός, με το έντονο βλέμμα και τα ιδιαίτερα μαλλιά που το βλέμμα της σε τραβάει κάθε φορά και σε αναγκάζει να κολλήσεις πάνω της, έχει κάνει μια εξαιρετική καριέρα. Συνδυάζοντας τον δυναμικό της χαρακτήρα με το σέξι και προκλητικό παρουσιαστικό της, έγινε σύνθημα στα χείλη κάθε άνδρα. Δικαιολογημένα με τέτοια εμφάνιση και σκέρτσο που σε μαγνητίζει.

«Δεν νιώθω σέξι, ούτε στην προσωπική μου ζωή πλασάρομαι σαν σέξι γυναίκα. Ο χρόνος είναι ευγενικός μαζί μου», δηλώνει η όμορφη ηθοποιός Μαρία Σολωμού και όμως θεωρείται από τις πιο αισθησιακές και ποθητές γυναίκες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Διαφορετική, τόσο από τη φύση της όσο και από επιλογή- αφήνει τον εαυτό της φυσικό, συχνά χωρίς μακιγιάζ ή μόνο τονίζοντας τα έντονα μάτια της. Εδώ και χρόνια επιλέγει να μην ισιώνει τα σγουρά πλούσια μαλλιά της, δημιουργώντας φαντασιώσεις στο μυαλό των ανδρών.

Μία γυναίκα που προσέχει τη διατροφή και τη σιλουέτα της και δηλώνει υπέρμαχος του pilates παρότι μισεί κάθε άλλη γυμναστική, μας αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση πως το να είσαι μητέρα δεν σημαίνει πως πρέπει να παραμελείς τον εαυτό σου. Η Μαρία Σολωμού ξεκίνησε τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της με πιο mainstream στυλ το οποίο είχε όμως αρκετά boho στοιχεία. Πλέον με σταθερότητα τη βλέπουμε να υπερασπίζεται το rock στυλ με αρκετές urban αναφορές, χωρίς ποτέ να χάνει το sex- appeal της!

Διαβάστε ακόμη:

Κλέψε το boho στυλ της Rachel Zoe

Μαλβίνα Κάραλη: ασυμβίβαστη από ιδεολογία

Τα cat eye γυαλιά των πιο διάσημων γυναικών του τότε και του τώρα!