Οι πρώτες κυρίες του στυλ της εβδομάδας που πέρασε

Οι πρώτες κυρίες του στυλ της εβδομάδας που πέρασε

Απογειώνουν τον όρο 'chic'

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν ήσυχη και χαλαρή σε σχέση με προηγούμενες, δεν έλειψαν όμως εμφανίσεις που συζητήθηκαν και θα συνεχίσουν να απασχολούν χάρη στην καλαισθησία μερικών από τις πιο αγαπημένες μας celebrities.

H Monica Bellucci τίμησε φυσικά το πρώτο couture show του οίκου Dolce & Gabbana στη Σικελία, με ένα ομώνυμο φλοράλ φόρεμα, μία τσάντα σε μπλε σκούρα απόχρωση επίσης του οίκου και ανάλογα λευκά peep-toes. Μετά τη λήξη του show αναχώρησε με ελικόπτερο.

Με στυλ που θα ζήλευαν πολλές διασημότητες του Hollywood, η πρωταθλήτρια του τένις Maria Sharapova, εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί με μία απίστευτη J. Mendel resort τουαλέτα για το event των ESPY. Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι υπέροχα Jimmy Choo πέδιλα.

Μετά το επικό μαύρο φόρεμα με τα κρόσσια που φόρεσε στην εκπομπή του Letterman, η Anne Hathaway επέλεξε κάτι floral-chic για την εμφάνισή της στο The Today Show. Το υπέροχο φόρεμα σε μεσαίο μήκος ανήκει στην καλοκαιρινή συλλογή του Erdem για το 2013. Μαύρες Christian Louboutin γόβες συμπληρώνουν το παζλ.

Είμαστε οι μόνοι που κολλήσαμε με το παντελόνι και το στυλ γενικότερα της Katie Holmes σε μία από τις πρώτες βραδινές της εμφανίσεις ως ελεύθερη κι ωραία στο Μεγάλο Μήλο; Μάλλον όχι. Ο δυναμισμός φαίνεται και στο στυλ της ηθοποιού η οποία επέλεξε ένα σακάκι Theory, Guess top και Versus δερμάτινο παντελόνι. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα μαύρο καπιτονέ δερμάτινο φάκελο και γόβες με δίχρωμο λουράκι.

Η πιο hot μαμά της πασαρέλας δεν σταματά να αποδεικνύει πόσο στυλ έχει. Η Miranda Kerr άναψε φωτιές στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας ένα αέρινο φλοράλ μίντι φόρεμα από το Topshop το οποίο συνδύασε με Chanel t-bar πέδιλα και την αγαπημένη της navy Miu Miu τσάντα. Πιο αιθέρια από ποτέ με εντελώς ανάλαφρο τρόπο. Εύγε!

Το Star Style team θα έμενε ανολοκλήρωτο χωρίς την θεά του στυλ Diane Kruger. Η κατάξανθη ηθοποιός άφησε θαυμαστές και φωτογράφους με το στόμα ανοιχτό με μία ανυπέρβλητα chic τουαλέτα Azzedine Alaia. Αξεσουάρ Jimmy Choo και κατακόκκινο κραγιόν είναι όλα όσα χρειάστηκε για να καταπλήξει.

Η Margherita Missoni από την πλευρά της, εμφανίστηκε με ένα εξολοκλήρου Missoni σύνολο στο opening της έκθεσης που φιλοξενεί τη συνεργασία Louis Vuitton και Yayoi Kusama στο μουσείο Whitney Museum της Νέας Υόρκης.

Η Olivia Palermo τέλος, άφησε το στίγμα της σαν πραγματικό style icon. Με ένα ροζ δαντελένιο ρομαντικό μίνι φόρεμα Valentino, πήρε τη θέση της στο front row του σχεδιαστεί και μας έκανε να αναθεωρήσουμε το ροζ. Με Jimmy Choo studded πέδιλα που έδιναν ένα rock touch και τσαντάκι επίσης Valentino, μας άρεσε πολύ.