Kim Kardashian: τα ρούχα που πρέπει να πετάξει από τη ντουλάπα της

Kim Kardashian: τα ρούχα που πρέπει να πετάξει από τη ντουλάπα της

Αυτό το κορίτσι δε βάζει μυαλό.

Kim-Kardashian-leather-skirt-Givenchy-Shark-Tooth-Covered-Shaft-Knee-High-Boots-Kanye-west-YSL-shirt-Nike-Air-Yeezy-2-Sneakers-Upscalehype-1
Kim-Kardashian-Kanye-West-Grey-Outfit-Paris-061912-5-491x6611
kim-kardashian-dress
2008TeenChoiceAwardsArrivalsFf2iKy-ht7vl
kim-560x391

Η Kim Kardashian δεν είναι το πιο καλοντυμένο κορίτσι του hollywood και μάλλον δε θα γίνει και ποτέ. Μπορεί τώρα που είναι ζευγάρι με τον και καλά fashionista Kanye West η κατάστασή της να έχει βελτιωθεί αισθητά, όμως αν δεν ξοδευτεί να προσλάβει μία στυλίστρια, άρθρα σαν αυτά δε θα σταματήσουν ποτέ να γράφονται. Κάνοντας μία πρόχειρη έρευνα στη ντουλάπα του κοριτσιού που έγινε διάσημο χάρη στο οικογενειακό της ριάλιτι και σε ένα sex tape, μετράμε αμέτρητες λάθος επιλογές. Έχουμε και λέμε λοιπόν:


Μας αρέσει όταν είναι στα κατάμαυρα, αλλά δερμάτινη φούστα καλοκαιριάτικα και μάλιστα συνδυασμένη με τις ψηλές Givenchy μπότες που κάνουν σα γκέτα είναι λάθος

Το γκρι της πηγαίνει πολύ σα χρώμα, δεν της πηγαίνουν όμως οι φαρδιές μπλούζες από πάνω ή αντίστοιχα τα φαρδιά παντελόνια που τονίζουν ακόμα πιο πολύ τις καμπύλες της παχαίνοντάς τη.

Πως έχει ωραίο και ζουμερό στήθος το έχουμε καταλάβει. Δε χρειάζεται να μας το δείχνει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί φορώντας τιραντάκια τρία νούμερα μικρότερα.

Το διάσημο κορίτσι επιλέγει στα Teen Choice Awards του 2008 ένα tea length φόρεμα της δεκαετίας του 50 που δεν είναι καθόλου το στυλ της. Επίσης ας της πει κάποιος πως το look «αθώα περιστερά» δεν πείθει κανέναν.

Τέλος, σε μία από τις πολλές της εμφανίσεις με μάξι τουαλέτα, τρομάξαμε με το θέαμα καθώς η Kim έμοιαζε έτοιμη να εκραγεί μέσα στη θεόστενη δημιουργία που τα είχε όλα. Γκλίτερ, παγέτα, όλη την πλάτη έξω και φυσικά αβυσσαλέο ντεκολτέ.

Αύριο με το στυλίστα σου Kardashian!

Διαβάστε επίσης:

Οι μεγάλοι του Hollywood γλουτοί
Kim Kardashian- Kanye West: το νέο σιαμαίο ζευγάρι του Hollywood