Τα εναλλακτικά Oscars είναι τα Spirit Awards: Ποιες κυρίες περπάτησαν και άφησαν το σημάδι τους στο κόκκινο χαλί

Τα εναλλακτικά Oscars είναι τα Spirit Awards: Ποιες κυρίες περπάτησαν και άφησαν το σημάδι τους στο κόκκινο χαλί

Μπορεί να μην γνωρίζετε πολλά για τα Spirit Awards αλλά πολλές celebrities περπάτησαν στο κόκκινο χαλί τους και εμείς σας παρουσιάζουμε τις κυρίες που κέρδισαν το σχόλιο μας.

Μπορεί τα Oscars να μονοπωλούν το ενδιαφέρον όλων, αλλά λίγες μέρες πριν τη μεγάλη τελετή γίνονται και τα Spirit Awards, που αφορούν τους ανεξάρτητους δημιουργούς του κινηματογράφου, αλλά προσελκύουν όλες τους μεγάλους αστέρες που τόσο θέλουν να συμμετέχουν σε τέτοιες ταινίες για λόγους πρεστίζ ή για να πάρουν κανένα Oscar με την ερμηνεία σε εναλλακτικές ταινίες. Παρότι είναι εναλλακτικά τα βραβεία, πολλές celebrities του Hollywood περπάτησαν στο κόκκινο χαλί. Εμείς ξεχωρίσαμε για πολλούς λόγους τις ακόλουθες.

Zoe Saldana
Η γνωστή μπλε πρωταγωνίστρια του Avatar, Zoe Saldana είναι mainstream γυναίκα, αλλά πηγαίνει με μεγάλη χαρά και σε εναλλακτικά κινηματογραφικά βραβεία. Επειδή της είπανε πως η λεοπάρδαλη είναι hipster μανία φόρεσε στα Spirit Award ένα Dolce & Gabbana φόραμα με λεοπάρ print, και λεπτομέρειες τύπου σεμεδάκια της γιαγιάς, αλλά πάντα σε μίνι κόψιμο για να μη τη πούνε και γραία. Οι πορτοκαλί φλούο γόβες ήταν το hipster συμπλήρωμα του look, που αν και λίγο κιτς, μας άρεσε πολύ, γιατί είχε ένα ενδιαφέρον παιχνίδισμα, που πάντα εκτιμάμε.

Nicole Kidman
To μίνι κόκκινο, δαντελένιο φόρεμα της Nicole Kidman στα Spirit Awards είχε σχεδιάσει ο L'Wren Scott και σε αντίθεση με τα Oscar, που τρομάξαμε με το κεντημένο μπούστο της, στα εναλλακτικά βραβεία κατάφερε να πείσει ότι μια σαραντάρα βάζει κάτω κάθε εικοσάρα. Μπορεί να έμοιαζε σαν ένα ψηλό ποτήρι κόκκινο κρασί, αλλά η αλήθεια είναι πως όχι απλά κακό λόγο δεν μπορούμε να πούμε, αλλά μόνο μεθυστική μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε. Καθόλου άσχημα, αγαπημένη μας βασίλισσα του πάγου.

Eva Mendes
Το ξέρω ότι δεν αντέχετε άλλες λατίνες σταρ να επιδεικνύουν το αειθαλές μαύρισμα τους, τα sexy μαλλιά τους και το μπούστο τους, αλλά τουλάχιστον η Eva προσπάθησε να δώσει ένα νέο twist στο look λατίνα movie star. Το Chanel εμπριμέ φόρεμα της ήταν μια τίμια προσπάθεια για να αποδείξει ότι έχει στυλ, αλλά τα βεραμάν πέδιλα της ήταν αυτά που εκτιμήσαμε περισσότερο στην εν λόγω εμφάνιση, που τόλμησε με χρώμα και επιβραβεύτηκε.

Amanda Peet
Δεν μπορούμε με τίποτα να θυμηθούμε που έχουμε δει την Amanda Peet, εκτός από ένα σίριαλ της κακιάς ώρας που έδειχνε κάποτε το Mega Channel και με αυτό το Nina Ricci φόρεμα που φαίνεται να έχει πάρει από το Μοναστηράκι δεν θέλουμε κιόλα να θυμηθούμε. Όμορφη κοπέλα, αλλά ο στυλίστας της μάλλον έχει τσακωθεί μαζί της και της δίνει τσίτια να φορά.

Dana Delany
H αγαπημένη μας «Νοικοκυρά σε απόγνωση» Dana Delany, τόλμησε με ένα μαύρο φόρεμα που ακόμα αναζητούμε το σχεδιαστή του και μάλλον έκλεψε από τη ντουλάπα της κόρης, όπως και τα ankle boots. Ναι, ήταν υπέροχη στα leather, αλλά επειδή είμαστε αυστηροί θα πρέπει να της πούμε πως το look της είναι υπερβολικά νεανικό και δεν είναι δύσκολο να χαρακτηριστεί γεροντομπεμπέκα, αλλά όχι από εμάς που στηρίζουμε τις πενηντάρες που νιώθουν cougars και ανταγωνίζονται τις κόρες τους.