Βραβεία Emmy 2012: 5+1 εμφανίσεις που πόνεσαν τα μάτια μας στο κόκκινο χαλί

Βραβεία Emmy 2012: 5+1 εμφανίσεις που πόνεσαν τα μάτια μας στο κόκκινο χαλί

Τα φετινά βραβεία Emmy είχαν και κακοντυμένες. Δείτε τη δική μας λίστα.

Τι είναι ένα κόκκινο χαλί χωρίς τις κακοντυμένες γυναίκες; Γλυκό του κουταλιού, χωρίς ζάχαρη. Τις αγαπάμε επειδή μας δίνουν τροφή για σχόλια. Τις λατρεύουμε επειδή συνειδητοποιούμε ότι τα χρήματα δεν κάνουν το στυλ. Τις αποθεώνουμε γιατί το κιτς είνα μέρος της ζωής μας. Αυτές είναι οι έξι αποτυχημένες εμφανίσεις του κόκκινου χαλιού. Καλύτερα από το να μη προσέξουν καν, αν μας ρωτάτε...

Hayden Panettiere
Επειδή η Hayden είναι (μάλλον) ένα κορίτσι που δεν ευχαριστιέται με τίποτα, δεν της ήταν αρκετό το χρυσό κεντημένο φόρεμα Marchesa και ζήτησε(;) από τον οίκο να ρίξει από πάνω ένα μπλε τούλι να έρθει να δέσει το γλυκό. Τελικά δεν έδεσε, αλλά κάηκε και η Hayden έμοιαζε να έχει κλέψει τη ντουλάπα της γιαγιάς της. Ένα το τούλι, πολλά τα λάθη.

January Jones
Η January Jones φόρεσε ένα μαύρο Zac Posen φόρεμα με αρχιτεκτονικές και σιθρού λεπτομέρειες και μας θύμισε το φιάσκο της Gwyneth Paltrow αρκετά χρόνια πριν στο ίδιο κόκκινο χαλί. Το look πήγαινε για το δραματικό, αλλά κατέληξε το ακαλαίσθητο με τη January να μοιάζει ότι φόρεσε τις κουρτίνες ενός σπιτιού που κατοικεί κάποιο γκοθόνι. Μην παίρνετε ιδέες, δεν το προτείνουμε ούτε καν για συναυλία των Nightwish.

Kelly Osbourne
Αυτή η αχώνευτη που με τα ωραία λουλακί μαλλιά μάλλον πιστεύει ότι πρέπει να ταιριάξει μαλλί με φόρεμα, για αυτό και φόρεσε μία Zac Posen δημιουργία στην απόχρωση της λεβάντας. Το αποτέλεσμα από αδιάφορο μέχρι ενοχλητικό, με τη μοβ πανδαισία να είναι αστεία και όχι στυλάτη. Kelly αν θες να γίνει καρτούν, απλά πες το.

Kerry Washington
H Kerry Washington που ήθελε να λάμψει στο κόκκινο χαλί με τις πούλιες της, καλύτερα θα ήταν απλά να βγει με λαμπάκια και όχι να ρίξει πάνω τις κουρτίνες του Studio 54. Αγαπαμέ τη Vivienne Westwood, αλλά το φόρεμα αυτό δεν λειτουργεί σε κανένα επίπεδο, αφού είναι σα κομπάρσα που παραδίδει βραβεία και όχι σαν πρωταγωνίστρια.

Lucy Liu
Άλλη μία περίπτωση της πούλιας της κακιάς ήταν και η Lucy Liu που με το Atelier Versace φόρεμα της δεν κατάφερε να πείσει κανένα ότι αξίζει να μπει στη λίστα των καλοντυμένων. Δεν είμαστε σίγουροι αν αυτά θα φοράνε οι γυναίκες για το 2095 για να μαγειρεύουν, αλλά η Lucy κάνει τη δική εμφάνιση statement-πρόβλεψη. Η τέλεια σιλουέτα της δεν έσωσε το στυλιστικό φιάσκο.

Sofia Vergara
Τι ταλέντο, τι μπρίο, τι μπούστο, τι κακογουστιά. Η Sofia Vergara είναι συνήθης ύποπτη στη λίστα των κακοντυμένων και σταθερά και σε αυτό το κόκκινο χαλί, εύκολα κέρδισε την πρώτη θέση στη λίστα των κακοντυμένων. Η ασταφτερή, teal τουαλέτα του Zuhair Murad αναδείκνυε μεν τις καμπύλες της, αλλά ήταν μακράν το φτηνό look στο red carpet. Τα cut outs απλά ξεπερασμένα και η ουρά του φορέματος μία αφορμή για διαγωνιζόμενες καλλιστείων να μη νιώθουν μόνες τους όταν φοράνε κακόγουστα φορέματα. Όλο λάθος.

Διαβάστε επίσης:
Βραβεία Emmy 2012: Οι 10 καλοντυμένες κυρίες που έκλεψαν όλα τα βλέμματα
Τσάμπα το ξενύχτι: Γιατί βαρεθήκαμε στα φετινά βραβεία Emmy;