Kim Kardashian: πιο στυλάτη από ποτέ στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης

Kim Kardashian: πιο στυλάτη από ποτέ στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης

Μήπως έμαθε να ντύνεται;

Ξεχάστε την Kim Kardashian που ξέρατε γιατί η τελευταία της εμφάνιση μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Το διάσημο κορίτσι εθεάθη στο αεροδρόμιο της ΝέαςΥόρκης και όχι μόνο έλαμπε έχοντας υπέροχες μπούκλες στα ολόμαυρα μαλλιά της, αλλά για πρώτη φορά εδώ και πολλούς μήνες την είδαμε ντυμένη όπως πρέπει. Επιτέλους, ο φούρνος γκρεμίστηκε και ο στιλίστας της μάλλον απολύθηκε, αφού αυτό που περιμέναμε συνέβη και ίσως χωρίς την καθοδήγηση του αγοριού της.

Έτσι, μπορεί ο Kanye West να έχει βάλει το χεράκι του στη γενικότερη εικόνα της, αλλά η μινιμάλ εμφάνισή της στα μαύρα με την υπερμεγέθη hermes τσάντα της και μία διαφάνεια του σχεδιαστή Tom Ford μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Το δερμάτινο κολλητό παντελόνι της κολάκευε την αδυνατισμένη σιλουέτα της, ενώ τα χρυσά ψηλοτάκουνα Christian Louboutin της ήταν το μόνο κραυγαλέο αξεσουάρ σε ένα styling που αξίζει μπράβο.

Μην αναρωτηθείτε γιατί φόρεσε όλα αυτά για να ταξιδέψει με το αεροπλάνο, η Kim Kardashian είναι μία πληθωρική παρουσία σε όλα της και αυτό δεν αλλάζει εύκολα!

Διαβάστε επίσης:

Οι μεγάλοι του Hollywood γλουτοί

Δείτε τους διάσημους του Hollywood να παίρνουν μάτι ο ένας τον άλλο