Οι 20 ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για το 2012

Οι 20 ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για το 2012

Ποιες κυρίες έλαμψαν στο κόκκινο χαλί τη χρονιά που πέρασε;

O Δεκέμβρης είναι πάντα μήνας απολογισμών, μήνας που αναπολείς και εξετάζεις όσα συνέβησαν τους προηγούμενους έντεκα, λίγο πριν η νέα χρονιά ξεκινήσει να μετρά. Για τη μόδα και ειδικότερα για τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί το υλικό ήταν πλούσιο, όπως είναι και κάθε χρόνο. Πλούσιο πολύ σε ποσότητα και πρόσωπα, πλούσιο σε events, βραβεία, πρεμιέρες και φεστιβάλ, φτωχό, όμως, σε έμπνευση και δημιουργικότητα.

Με την μόδα να οδηγείται στο συντηρητισμό και τη μαζικοποίηση της εμπορικότητας, με τους σχεδιαστές να γίνονται αναλώσιμα γρανάζια μηχανών παραγωγής κεφαλαίου και τους celebrities όλου του πλανήτη να προσπαθούν να εκπληρώσουν το ρόλο της «μούσας» σε βαρετές επί το πλείστον συλλογές, όσες απoνομές βραβείων και αν είχαμε, ακόμη και αν τα Oscars και οι Χρυσές Σφαίρες γίνονταν τέσσερις φορές το χρόνο οι εμφανίσεις που θα μας άφηναν με το στόμα ανοιχτό θα ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και όλες με κάποιο τρόπο παρόμοια αναμενόμενες.

Εμείς κάτσαμε και ξαναείδαμε τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί σε όσο το δυνατόν περισσότερες πρεμιέρες ταινιών, φεστιβάλ και απονομές βραβείων μπορούσαμε και διαλέξαμε τις 20 αγαπημένες μας για τη χρονιά που πέρασε. Σίγουρα παραλείψαμε κάποιες, όπως της Diane Kruger στο φεστιβάλ των Καννών που ίσως και να έπρεπε να είναι σε αυτή τη λίστα και σίγουρα δεν ήμασταν αμερόληπτοι στην επιλογή μας. Ξεφυλλίστε, λοιπόν, την gallery και δείτε τις 20 εκλεκτές μας εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για το 2012 που σε λίγο τελειώνει.

Διαβάστε επίσης:

Anne Hathaway: με Givenchy υψηλής ραπτικής στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Poppy Delevingne: με το σωστό look στο ντεφιλέ του οίκου Chanel

Gossip Girl: έξι σεζόν στυλ φτάνουν στο τέλος τους