Alexa Chung: η πιο υπερεκτιμημένη στυλιστικά περσόνα του 2012

Alexa Chung: η πιο υπερεκτιμημένη στυλιστικά περσόνα του 2012

Το φαινόμενο Alexa Chung δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μας.

Δεν είναι πως δεν είναι καλοντυμένη, ούτε πως όταν την βλέπεις τα μάτια σου ματώνουν από κακογουστιά. Είναι που δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί όλος αυτός ό ντόρος. Ο λόγος για το στυλ της Βρετανίδας μοντέλο, τηλεπερσόνα, fashionista Alexa Chung που για δεύτερη συνεχή χρονιά κερδίζει το βραβείο της υπερεκτιμημένης στυλιστικά γυναίκας.

Η Alexa παρευρέθηκε και φέτος σε πάμπολλα events, ενώ έκανε και ένα μικρό guest star στη σειρά Gossip Girl. Ο βρετανικός τύπος για άλλη μια φορά την εκθείασε, όπως κάνουν και με οτιδήποτε βρετανικό, ενώ για άλλη μια φορά κέρδισε το βραβείο στυλ (British Style Award) στα βρετανικά βραβεία μόδας.

Και κάπου εδώ διερωτόμαστε, γιατί; Όταν εκεί έξω υπάρχουν οι αδερφές Delevingne, η Alice Dellal και η Daphne Guinness που ξέρουν να τραβούν την προσοχή η καθεμιά με το δικό της τρόπο, ποιος νοιάζεται για ένα μικροκαμωμένο κοριτσάκι με ίδια πάντοτε μαλλιά που μοιάζει να έπεσε σε μια στοίβα από designers δημιουργίες και να φόρεσε όποια πρωτοέπεσε στα χέρια του;

Προς θεού, η Alexa άκομψη δεν είναι, ούτε και πρόκειται ποτέ κανείς να την χαρακτηρίσει κακοντυμένη, απλά δεν διαθέτει το στυλ της κάτι το επιβλητικό, το αξιομνημόνευτο, το συγκλονιστικό για να ασχολείται όλος ο κόσμος τόσο μαζί της. Είναι απλά υπερεκτιμημένη.

Διαβάστε επίσης:

Οι 20 ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για το 2012

Οι 10 ωραιότερες εμφανίσεις μοντέλων σε gala το 2012

Emma Stone: η πιο καλοντυμένη σε promo tour της χρονιάς