Jessica Chastain: μία εμφάνιση κατά το ήμισυ ωραία

Jessica Chastain: μία εμφάνιση κατά το ήμισυ ωραία

Ένα υπέροχο μπούστο, με κακό fit από τη μέση και πάνω.

Η κοκκινομάλλα ηθοποιός Jessica Chastain παρευρέθηκε και αυτή χθες στην απονομή των 2013 Critics' Choice Movie Awards που έλαβαν χώρα στη σκηνή του Barker Hangar στην California των Ηνωμένων Πολιτειών.

Για αυτήν της την εμφάνιση η Jessica, που κέρδισε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας από γυναίκα ηθοποιό για την ταινία «Zero Dark Thirty» για την οποία είναι υποψήφια και για Βραβείο Oscar Α' Γυναικείου Ρόλου, επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα με κεντημένο μπούστο με την υπογραφή του οίκου Prada σε συνδυασμό με Jimmy Choo «Tease» σανδάλια και κοσμήματα Harry Winston.

Ενώ, λοιπόν, στα πορτρέτα της, η ταλαντούχος ηθοποιός φαντάζει υπέροχη, με σωστά μαλλιά επιμελώς τραβηγμένα στο πλάι χωρίς όμως να δείχνουν βαριά και ελαφρύ αψεγάδιαστο μακιγιάζ, στις ολόσωμες φωτογραφίες της δεν καταφέρνει να μας κερδίσει. Δεν συγκαταλέγεται, λοιπόν, στις πιο καλοντυμένες εμφανίσεις της βραδιάς, καθώς το φόρεμά της από τη μέση και κάτω την «καταπίνει». Δεν ξέρουμε αν θα χρειαζόταν μία ζώνη για να της τονίσει τη μέση και να σχηματιστεί έτσι μια σιλουέτα, όμως, το κόψιμό του με το ύφασμα αυτό που «στέκεται» μας θυμίζει φόρεμα χορού αποφοίτων από τα τέλη της δεκαετίας του '90.

Διαβάστε επίσης:

Critics' Choice Awards '13: Η hot Eva Longoria, η θεά του μαύρου Naomi Watts και η εκκεντρική Elle Fanning

Jessica Chastain: άλλη μια λάτρης της φλοράλ Prada τσάντας

Jessica Chastain: το νέο πρόσωπο του Yves Saint Laurent