Αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες stars της εβδομάδας

Αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες stars της εβδομάδας

Εσείς ποια προτιμάτε;

Όπως κάθε Παρασκευή, το Queen επιλέγει τις διάσημες εμφανίσεις που ξεχώρισε για το αψεγάδιαστο στυλ τους.

Kate Middleton
Η Δούκισσα του Cambridge, που σύντομα θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί, εμφανίστηκε στο μετρό του Λονδίνου για τον εορτασμό των 150 χρόνων του διασημότερου μέσου μαζικής μεταφοράς της βρετανικής πρωτεύουσας, με chic, μπλε παλτό Malene Birger, το οποίο συνδύασε υποδειγματικά με μαύρα αξεσουάρ.

Rachel Bilson
Σε πάρτι για το λανσάρισμα smartphone παραβρέθηκε η όμορφη ηθοποιός με μαύρο, στράπλες φόρεμα, με πορτοκαλί και ροζ λεπτομέρειες από την καλοκαιρινή σειρά του οίκου Christian Dior.

Jessica Alba
Η στυλάτη μαμά βρέθηκε σε event για τις ανάγκες προώθησης του βιβλίου της, The Honest Life, και έκλεψε την παράσταση με το casual chic στυλ της. Ένα skinny τζιν του brand Rag & Bone, μία λευκή, μεταξωτή μπλούζα Maje και το ανοιχτόχρωμο πανωφόρι του Peter Som από tweed συνέθεσαν ένα υποδειγματικό, χαλαρό αλλά και προσεγμένο look. Τα πολύχρωμα ψηλοτάκουνα σανδάλια της σταρ φέρουν την υπογραφή του Nicholas Kirkwood.

Diane Kruger
Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας The Host στο Λος Άντζελες και έκλεψε την παράσταση με το μικρό μαύρο φόρεμά της, του label Thakoon, το οποίο συνδύασε με ασημί ψηλοτάκουνα Jimmy Choo.

Eva Mendes
Η σέξι Λατίνα σταρ ήταν καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του David Letterman στη Νέα Υόρκη, όπου εμφανίστηκε με λεοπάρ, μεταξωτό φόρεμα του οίκου Dolce & Gabbana. Το εκκεντρικό φόρεμά της η Mendes συνδύασε με μπότες σε καφέ απόχρωση και μία λεπτή, πράσινη ζώνη γύρω από την μέση της.

Διαβάστε ακόμα:
Isabel Marant: Με αυτά τα sneakers έχουν παθιαστεί όλες οι celebrities
Ουράνιο τόξο: Ποιες star επιλέγουν χρωματιστά παλτό και πώς τα συνδυάζουν;
Από το παρελθόν στο παρόν: Η Jennifer Aniston αποθεώνει το little black dress!