Χρυσό στο στυλ: Ποιες κυρίες το κέρδισαν με το σπαθί τους;

Χρυσό στο στυλ: Ποιες κυρίες το κέρδισαν με το σπαθί τους;

Αυτές είναι οι πιο καλόγουστες εμφανίσεις της εβδομάδας

Όπως κάθε εβδομάδα το Queen παρουσιάζει τις κυρίες της διεθνούς showbiz που ξεχώρισαν με τις chic εμφανίσεις τους.

Marion Cotillard
Αφού την είδαμε με Dior σε κάθε εμφάνισή της για την προώθηση της ταινίας Rust and Bone, η όμορφη Γαλλίδα ηθοποιός βρήκε μία ακόμα ευκαιρία να εμφανιστεί με ρούχα του iconic παρισινού οίκου, σε φιλανθρωπικό γκαλά στην πόλη του Φωτός. Το masculine chic σύνολο της πρωταγωνίστριας αποτελείται από παντελόνι και τοπ pied de coque από την συλλογή του οίκου Dior, ενώ το πετρόλ blazer της ονομάζεται «Santorini» και φέρει την υπογραφή του οίκου Chloé.

Olivia Palermo
Για το event που διοργάνωσε ο οίκος Valentino στη Νέα Υόρκη η διάσημη fashionista εμφανίστηκε με ασύμμετρο, κίτρινο φόρεμα Katie Ermilio και πολύχρωμα ψηλοτάκουνα Jimmy Choo.

Gwyneth Paltrow
Για μία ακόμα περίσταση, όπου θα υπέγραφε βιβλία για τους fans της στο Λος Άντζελες, η Gwyneth Paltrow εμφανίστηκε με γαλάζια, pencil φούστα του brand Band of Outsiders, γαλάζιο πουκάμισο Stella McCartney και κατακόκκινα ψηλοτάκουνα.

Kate Moss
Στο amfAR Inspiration Gala στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας βρέθηκε το supermodel με μαύρο φόρεμα άγνωστων λοιπών στοιχείων, με αβυσσαλέο ντεκολτέ και μποέμ γραμμή.

Taylor Swift
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στα ετήσια Country Music Awards στο Λας Βέγκας, με εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα Dolce & Gabbana σε χρυσό χρώμα.

Διαβάστε ακόμα:
8+1 εμφανίσεις που αποδεικνύουν ότι η Jessica Chastain είναι το πιο στυλάτο κορίτσι της χρονιάς
Η Kristen Stewart έγινε 23: Πώς από αγοροκόριτσο έγινε σεξοβόμβα (photos)
Margaret Thatcher: το στυλ της σιδηράς κυρίας της πολιτικής που άλλαξε την ιστορία