Αυτές είναι οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας

Αυτές είναι οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας

Ποιες είναι οι celebrities που έκλεψαν την παράσταση με τις επιλογές τους;

Το Queen παρουσιάζει τις ξένες celebrities που εντυπωσίασαν με τις καλόγουστες εμφανίσεις τους την εβδομάδα που τελειώνει.

Carey Mulligan
Η πρωταγωνίστρια του πολυσυζητημένου «Μεγάλου Γκάτσμπι» εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας στο Σίδνεϊ, με look, αποτελούμενο από δαντελένιο τοπ και μαύρο, cropped παντελόνι, από την φθινοπωρινή συλλογή της Nina Ricci. Τα t- bar, μαύρα ψηλοτάκουνά της είναι του οίκου Yves Saint Laurent, και τα κοσμήματά της του οίκου Tiffany & Co.

Gisele Bundchen
Σε event στη Νέα Υόρκη εμφανίστηκε το supermodel με χακί, pencil skirt από δέρμα, διάφανη, μεταξωτή μπλούζα, jacket από σατέν σε μαύρο χρώμα και μαύρα, ψηλοτάκουνα σανδάλια.

Gwyneth Paltrow
Σε πάρτι για το site της, Goop, η superstar εμφανίστηκε με μεταξωτό φόρεμα με prints, από την συλλογή του Prabal Gurung και μαύρα ψηλοτάκουνα Tom Ford.

Jessica Biel
Στην παρουσίαση της Cruise συλλογής του οίκου Christian Dior, που έγινε στο Μονακό, η σταρ εμφανίστηκε με cocktail φόρεμα από την συλλογή δια χειρός Raf Simons, για τον διάσημο παρισινό οίκο.

Marion Cotillard
Στο ίδιο show παραβρέθηκε, φυσικά, και η κομψή Γαλλίδα ηθοποιός, που είναι και πρόσωπο του οίκου, με λευκή καμπαρντίνα με βολάν, από την pre- autumn/ winter συλλογή Dior.

Διαβάστε ακόμα:
Cara Delevingne & James Franco: Τα αγαπημένα τους γυαλιά
Tα πιο iconic celebrity hairstyles όλων των εποχών! Ποια μας έχουν μείνει αξέχαστα;
Boyfriend vs Skinny jeans: Με ποιο outfit προτιμάτε τις stars;