Οι 5 εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν: Ποια είναι η αγαπημένη σας;

Οι 5 εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν: Ποια είναι η αγαπημένη σας;

Αυτές είναι οι πιο καλοντυμένες stars της εβδομάδας

Κάθε Παρασκευή το Queen ανατρέχει στα σημαντικότερα events της εβδομάδας που τελειώνει και παρουσιάζει τις πιο καλοντυμένες ξένες celebrities.

Sienna Miller
Στη Νέα Υόρκη, και συγκεκριμένα σε επίσημη προβολή της ταινίας Just Like a Woman, όπου πρωταγωνιστεί, εμφανίστηκε η όμορφη Βρετανίδα ηθοποιός με classy, midi φόρεμα από την συλλογή του οίκου Burberry.

Nicole Kidman
Τον σύζυγό της, Keith Urban, συνόδευσε στα CMT Music Awards, στο Nashville, η -βραβευμένη με Όσκαρ- ηθοποιός. Η Kidman επέλεξε ένα LBD και λευκά ψηλοτάκουνα του οίκου Dior.

Miranda Kerr
Σε έξοδό του, στη Νέα Υόρκη, το supermodel από την Αυστραλία εμφανίστηκε με κίτρινο φόρεμα από δαντέλα, από την συλλογή του Reem Acra.

Emma Watson
Η ηθοποιός που έγινε διάσημη από τον ρόλο της ως Ερμιόνη, στις ταινίες του Harry Potter έχει εξελιχθεί σε μία πολύ στυλάτη σταρ και το αποδεικνύει σε κάθε περίσταση. Έτσι ακριβώς συνέβη και με την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας This Is The End, στο Λος Άντζελες, όπου εμφανίστηκε με printed, ασπρόμαυρο τοπ, Roland Mouret, μαύρο παντελόνι, 3.1 Phillip Lim, και κλασικά, μαύρα, ψηλοτάκουνα παπούτσια του οίκου Salvatore Ferragamo.

Angelina Jolie
Η superstar βρέθηκε στο Παρίσι, στην πρεμιέρα της ταινίας World War Z, όπου πρωταγωνιστής ο σύντροφός της, Brad Pitt με μία εξαιρετική, total black, masculine- chic εμφάνιση, με την υπογραφή του οίκου Saint Laurent.

Διαβάστε ακόμα:
Miu Miu craquelé: η τσάντα που λατρεύουν οι fashionistas
Ηδονοβλεψία: τα μοντέλα στο κόκκινο χαλί των CFDA βραβείων
Solange Knowles: η μικρότερη αδελφή της Beyonce είναι το απόλυτο fashion icon