Οι εμφανίσεις της εβδομάδας που ξεχωρίσαμε

Οι εμφανίσεις της εβδομάδας που ξεχωρίσαμε

Ποια είναι η πιο καλοντυμένη σταρ;

Κάθε Παρασκευή το Queen ξεχωρίζει τις πιο καλοντυμένες διεθνείς celebrities και σας τις παρουσιάζει. Ποιες ξεχωρίσαμε αυτή την φορά;

Jessica Chastain
Στο κόκκινο χαλί της τελετής λήξης του 16ου Shanghai International Film Festival βρέθηκε η όμορφη κοκκινομάλλα, η οποία ξεχώρισε με την βραδινή, ντραπέ δημιουργία του οίκου Lanvin, σε τυρκουάζ απόχρωση.

Sandra Bullock
Η αγαπημένη ηθοποιός συνέχισε την προώθηση της τελευταίας της ταινίας, Heat, και παραβρέθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή The Tonight Show with Jay Leno. Η Bullock μίλησε στον Αμερικανό παρουσιαστή φορώντας μαύρη και nude, fitted δημιουργία από δαντέλα του οίκου Azzaro.

Blake Lively
Σε έξοδό της για δείπνο με τον σύζυγό της, Ryan Reynolds, συνέλαβε ο φακός της ηθοποιός, η οποία επέλεξε για την περίσταση σύνολο σε navy απόχρωση από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Chloé. Το σύνολο η Lively συνδύασε με τσάντα και ψηλοτάκουνα σε tan απόχρωση, των αγαπημένων της οίκων, Chanel και Christian Louboutin αντίστοιχα.

Sarah Jessica Parker
Στην πρεμιέρα της παράστασης Charlie and the Chocolate Factory, στη Νέα Υόρκη, βρέθηκε η στυλάτη σταρ, φορώντας φόρεμα με παγιέτες, από την pre spring/summer συλλογή του Marc Jacobs και τσάντα του οίκου Fendi.

Victoria Beckham
Σε τηλεοπτική εκπομπή της κινέζικης τηλεόρασης ήταν καλεσμένη η superstar σχεδιάστρια, η οποία, για την περίσταση, επέλεξε κόκκινο φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες από την προσωπική της συλλογή.


Διαβάστε ακόμα:

Alexa και Daisy: με denim σορτσάκια στη Νέα Υόρκη
Beyonce vs Irina Shayk: ποια φόρεσε καλύτερα τη δημιουργία του Roberto Cavalli
Miranda Kerr: δύο εμφανίσεις σε μια βδομάδα άξιες βραβείου