5 fashionistas μας απασχολούν με τις εμφανίσεις τους και αυτή την εβδομάδα

5 fashionistas μας απασχολούν με τις εμφανίσεις τους και αυτή την εβδομάδα

Το Queen παρουσιάζει τις πιο καλοντυμένες stars

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει και επίσημα το Σαββατοκύριακο, το Queen ξεχωρίζει και παρουσιάζει τις πιο καλοντυμένες stars της εβδομάδας.

Kate Bosworth
Η όμορφη Βρετανίδα ηθοποιός εμφανίστηκε σε event στη Σεούλ με μ΄λινι φόρεμα από την συλλογή του Christopher Kane, για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013- 14, το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνα Bionda Castana και clutch του οίκου Swarovski.

Alexa Chung
Στο show της haute couture συλλογής του οίκου Chanel για το ερχόμενο Φθινόπωρο παραβρέθηκε η Βρετανίδα παρουσιάστρια φορώντας δαντελένιο LBD δια χειρός Karl Lagerfeld για τον iconic παρισινό οίκο, φυσικά.

Leelee Sobieski
Στην couture week στο Παρίσι, και συγκεκριμένα στο show του οίκου Dior εμφανίστηκε και η ταλαντούχα Αμερικανίδα ηθοποιός, με ολόσωμη φόρμα από denim δια χειρός Raf Simons.

Sandra Bullock

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια τον τελευταία καιρό βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση της ταινίας The Heat και, στα πλαίσια αυτής, έφτασε μέχρι το Σίδνεϊ της Αυστραλίας όπου φωτογραφήθηκε με chic, μπλε σύνολο Alberta Ferretti.

Rihanna

Σε ευρωπαϊκή περιοδεία βρίσκεται η superstar η οποία εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για μία βραδινή βόλτα στους δρόμους του Παρισιού. Πάντα αποκαλυπτική, η Rihanna συνδύασε cropped τοπ T by Alexander Wang και μεταξωτή, pencil φούστα σε ροζ χρώμα του οίκου Prada.

Διαβάστε ακόμα:
Οι celebrities αγαπάνε τις maxi φούστες
Celebrities love printed pants: Πώς ένα παντελόνι μπορεί να κάνει τη διαφορά
Alexa και Daisy: με denim σορτσάκια στη Νέα Υόρκη