MTV Video Music Awards: Οι 5 εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν

MTV Video Music Awards: Οι 5 εμφανίσεις που μας εντυπωσίασαν

Οι διάσημες κυρίες που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στο Barclays Center του Brooklyn η τελετή απονομής των MTV Video Music Awards. Ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ήταν λίγες οι celebrities που μας εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους. Το Queen ξεχώρισε τις 5 διάσημες κυρίες που ξεχώρισαν στα βραβεία του μουσικού καναλιού.

Taylor Swift
Με διάθεση να εντυπωσιάσει με την θηλυκότητα της εμφάνισής της η Taylor Swift επέλεξε βραδινή δημιουργία Herve Leger σε μαύρο χρώμα, με ιλιγγιώδες ντεκολτέ και διακοσμητικούς κρυστάλλους.

Rita Ora
Η νεαρή τραγουδίστρια μας χάρισε μία εμφάνιση που θύμιζε old Hollywood Glam με την extravagant δημιουργία σε baby blue αποχρώσεις από την couture συλλογή του Alexandre Vauthier και ankle strap ψηλοτάκουνα Christian Louboutin.

Alison Williams
Με μίνι, λευκό φόρεμα του οίκου Valentino παραβρέθηκε στο event η όμορφη πρωταγωνίστρια της σειράς Girls. Το μακρυμάνικο φόρεμα από δαντέλαζ συνδύασε με κοσμήματα του οίκου Paige Novick και ψηλοτάκουνα Christian Louboutin.

Katy Perry
Πιστή στην παράδοση που θέλει τις παρευρισκόμενες στα βραβεία του μουσικού καναλιού να ντύνονται εκκεντρικά, η Katy Perry εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του event με body- conscious, μανκρυμάνικο φόρεμα, με λεοπάρ prints του οίκου Emanuel Ungaro.

Jennifer Hudson
Ίσως η πιο κομψή εμφάνιση της βραδιάς δεν ήταν άλλη από αυτήν της -βραβευμένης με Όσκαρ- Jennifer Hudson, η οποία φωτογραφήθηκε στο red carpet event με απρόμαυρο σύνολο από την συλλογή του οίκου Christian Dior για το Φθινόπωρο του 2013, αποτελούμενο από δερμάτινη μαύρη pencil skirt και pied de coque τοπ.

Διαβάστε ακόμα:

Taylor Swift- Heidy Klum: ποια φόρεσε καλύτερα το αποκαλυπτικό φόρεμα
Αυτές είναι οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας
Katy Perry- Scarlett Johansson: ποια φόρεσε καλύτερα το Dolce&Gabbana φόρεμα;