Οι πιο στυλάτες εμφανίσεις της εβδομάδας

Οι πιο στυλάτες εμφανίσεις της εβδομάδας

Οι celebrities που έκλεψαν την παράσταση με τα looks τους

Κάθε Παρασκευή το Queen παρουσιάζει τις πέντε διάσημες κυρίες της διεθνούς showbiz που ξεχώρισε για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους. Ποια ήταν η πιο στυλάτη αυτή την εβδομάδα;

Kate Moss
Το supermodel φωτογραφήθηκε μπροστά σε σειρά φωτογραφιών του, που αναμένεται να δημοπρατηθούν από τον οίκο Christie's, φορώντας μεταξωτό, ασημί κοστούμι, το οποίο συνδύασε με γκρι t- shirt και chunky, δερμάτινη ζώνη.

Olivia Wilde
Η πανέμορφη ηθοποιός παραβρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Rush στο Λονδίνο, με σέξι, custom- made κοστούμι του οίκου Gucci σε μαύρο χρώμα, και ψηλοτάκουνα Jimmy Choo.

Victoria Beckham
Στη Νέα Υόρκη για την εβδομάδα μόδας της πόλης βρίσκεται η superstar σχεδιάστρια, την οποία ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» με την μικρή Harper στο αεροδρόμιο, σε μία από τις σπάνιες casual εμφανίσεις της, με τζιν παντελόνι και πουκάμισο με prints καρδιές, από την συλλογή του οίκου Burberry.


Cate Blanchett
Μία ακόμα αριστουργηματική red carpet εμφάνιση, στο φεστιβάλ αμερικανικού κινηματογράφου της Deauville μας χάρισε η ταλαντούχα ηθοποιός, με φόρεμα από δαντέλα, Armani Privé.

Scarlett Johansson
Η σέξι ξανθιά ηθοποιός έκλεψε την παράσταση, στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ της Βενετίας, με μαύρο, βραδινό φόρεμα του οίκου Versace.

Διαβάστε ακόμα:
Jourdan, Alexa & Rosie: 3 μοντέλα στο κόκκινο χαλί των βραβείων GQ
70th Annual Venice Film Festival: H Dakota Fanning με εκπληκτικό Elie Saab φόρεμα
Angelina Jolie: Από μικρή στο κόκκινο χαλί