Οι stars αγαπούν το μαύρο: Οι πιο καλοντυμένες celebrities της εβδομάδας, φοράνε το πιο κομψό χρώμα

Οι stars αγαπούν το μαύρο: Οι πιο καλοντυμένες celebrities της εβδομάδας, φοράνε το πιο κομψό χρώμα

Ποιες έκλεψαν την παράσταση με τις εμφανίσεις τους;

Αυτή την εβδομάδα, οι πιο στυλάτες κυρίες της διεθνούς showbiz, είχαν κάτι κοινό: όλες προτίμησαν το μαύρο χρώμα για τις εμφανίσεις τους. Ποιες ήταν αυτές και τι φόρεσαν;

Scarlett Johansson
Στο Φεστιβάλ του Τορόντο, και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα της ταινίας Don Jon εμφανίστηκε η ηθοποιός, απίστευτα σέξι, με total black look Saint Laurent.

Marion Cotillard
Στο ίδιο κινηματογραφικό φεστιβάλ βρέθηκε και η πανέμορφη Γαλλίδα ηθοποιός, η οποία απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την τελευταία ταινία της, Blood Ties, φορώντας couture φόρεμα του οίκου Christian Dior, και ψηλοτάκουνα με pied-de-coque print.

Natalie Portman
Σε εκδήλωση της γαλλικής πρεσβείας στη Νέα Υόρκη συνόδευσε τον σύζυγό της, Benjamin Millepied, η –βραβευμένη με Όσκαρ- ηθοποιός. Για την περίσταση η Portman εμφανίστηκε με μαύρο κοστούμι από την συλλογή του Dior.

Dakota Fanning
Μία ακόμα celebrity παρουσία στο Φεστιβάλ του Τορόντο ήταν αυτή της νεαρής σταρ, η οποία φόρεσε απαστράπτον σύνολο, με cropped top και maxi φούστα, Atelier Versace.

Nicole Kidman
Με κοστούμι του οίκου Altuzarra περπάτησε το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας The Railway Man, η ηθοποιός από την Αυστραλία.