Τι φόρεσε η Δέσποινα Καμπούρη και η Έλλη Κοκκίνου στη φιλανθρωπική βραδιά του Make A Wish;

Τι φόρεσε η Δέσποινα Καμπούρη και η Έλλη Κοκκίνου στη φιλανθρωπική βραδιά του Make A Wish;

Κούκλες μέσα στα total black σύνολά τους

Το Make A Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποίησε χθες 27/11/12, μια Χριστουγεννιάτικη γιορτινή βραδιά στο St.George Lycabettus, η οποία στέφθηκε άκρως επιτυχημένη.


To Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή και ελπίδα. Τη χθεσινή φιλανθρωπική βραδιά στήριξαν η Έλλη Κοκκίνου, η οποία με τη φωνή της διασκέδασε τους καλεσμένους, καθώς και η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία ήταν εξαιρετική στην παρουσίαση.


Τι φόρεσαν όμως οι δύο διάσημες κυρίες;

Kαι οι δύο ψήφισαν υπέρ του total black. Η Δέσποινα επέλεξε ένα μαύρο κομψό Acne φόρεμα το οποίο της πήγαινε πολύ. Τα μαύρα μποτάκια της ήταν του οίκου Jimmy Choo. Σωστά έπιασε τα μαλλιά της σε χαμηλό σινιόν και τόνισε τα χείλη της με κόκκινο κραγιόν. Το διακριτικό κολιέ της ήταν δια χειρός Σοφίας Δριστέλα.


Η Έλλη από την άλλη επέλεξε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Ορσαλίας Παρθένη. Το μαύρο φόρεμα αγκάλιαζε το κορμί της και τόνιζε σωστά τη μέση της. Εξαιρετικά και τα μαλλιά της.


Total black look είχε το χθεσινό fashion menu. Ποιας κυρίας το outfit σας αρέσει περισσότερο;

Διαβάστε ακόμα

Η cool εμφάνιση της Βανδή, μετά την αποχώρησή της από το σχήμα με Σφακιανάκη

Υπέρκομψη η Ελένη στο πλευρό του Ματέο: Αντιγράψτε το look!