Πώς διατηρεί πάντα το polished look της η Olivia Palermo;

Πώς διατηρεί πάντα το polished look της η Olivia Palermo;

Η fashionista μοιράζεται τα μυστικά του στυλ της

Με τις εβδομάδες μόδας Μιλάνου, Λονδίνου και Παρισιού εν όψει, και τη Νέα Υόρκη να ζει, ήδη, στον πυρετό του δικού της fashion week, η –αγαπημένη παρουσία στα front rows των μεγαλύτερων shows- Olivia Palermo μοιράστηκε, με τις αναγνώστριες του περιοδικού Grazia τις γνώσεις και τις συμβουλές της. Πώς γίνεται να περπατάει πάντα κομψά, φορώντας ιλιγγιώδη ψηλοτάκουνα, πώς διατηρεί τις λαμπερές τις μπούκλες πάντα καλοσχηματισμένες, και γιατί φόρεσε σορτσάκι στον γάμο της;

Πώς προέκυψε η συνεργασία της με το shoe label Aquazzura:
«Με τον διευθυντή δημιουργικού του οίκοι, Edgardo (Osorio) είχαμε έναν κοινό φίλο, και παρακολουθούσα τις συλλογές του, από τα πρώτα του βήματα. Πάντα αγαπούσα την άρτια τεχνική του, και τα παπούτσια του είναι πανέμορφα».


Για τα ψηλοτάκουνα, τα οποία δεν αποχωρίζεται:
«Τα αγαπάω τα παπούτσια. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα να περπατήσω με ψηλοτάκουνα- είναι σαν δεύτερη φύση μου, κάθε γυναίκα μπορεί να το καταφέρει, αν το προσπαθήσει».

Πώς επιλέγει τα outfits για τις εμφανίσεις της στα fashion weeks;
«Δεν τα προγραμματίζω με την παραμικρή λεπτομέρεια από πριν, αλλά φροντίζω να περιορίζομαι στο να παίρνω μαζί μου δύο με τρεις βαλίτσες, και μία χειραποσκευή».

Πώς καταφέρνει να έχει πάντα τέλεια χτενισμένα μαλλιά;
«Λούζω και χτενίζω τα μαλλιά μου κάθε μέρα. Αλλά η διαδικασία είναι πιο σύντομη από ότι πιστεύουν όλοι- έχω την δική μου επιχείρηση, έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω!».

Γιατί επέλεξε το αντισυμβατικό νυφικό με το σορτσάκι, της Carolina Herrera;
«Μου άρεσε πάρα πολύ που το φόρεσα. Ήταν απλώς μία αντισυμβατική ματιά στα bridal. Για εμάς ο γάμος ήταν μία προσωπική διαδικασία, που μοιραστήκαμε σε κλειστό κύκλο με την οικογένειά μας. Ήταν πραγματικά μία υπέροχη, ιδιωτική στιγμή».

Διαβάστε ακόμα:
Olivia Palermo: Η στυλάτη celebrity σχεδιάζει παπούτσια
Η Olivia Palermo παντρεύτηκε και αυτό είναι το υπέροχο νυφικό της! (φωτο)