«Διαβάζω τις σκέψεις των άλλων»: Ποια είναι η fashionista που δηλώνει και μέντιουμ;

«Διαβάζω τις σκέψεις των άλλων»: Ποια είναι η fashionista που δηλώνει και μέντιουμ;

Κάπως έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι είναι, πάντα, ένα βήμα μπροστά με τις επόμενες fashion τάσεις

Ό, τι και να φοράει, γίνεται μόδα ενώ, το στυλ της αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε trendsetter, αλλά η ίδια προτιμάει να θεωρεί εαυτόν μέντιουμ.

Ο λόγος για την Alexa Chung, η οποία αποκάλυψε στο The Cut για ποιο λόγο είναι, πάντα, τόσο μπροστά στυλιστικά. «Έχω τηλεπαθητικές ικανότητες. Ξέρω πάντα αυτά που πρόκειται να συμβούν. Ολόκληρη την περασμένη εβδομάδα, σκεφτόμουν τα κινέζικα, κεντημένα slippers παπούτσια, αυτά που πουλάνε στο Soho. Και, σήμερα, τα είδαμε όλοι στο catwalk των Marc by Marc Jacobs», αποκάλυψε.

spl837797 010

Εκτός από τις τάσεις της μόδας, όμως, αυτό της το χάρισμα, μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο και πρακτικά, στην καθημερινότητα της Βρετανίδας celebrity. «Αν χαθώ με ανθρώπους με τους οποίους έχουμε πάει μαζί σε κάποιο πάρτι ή φεστιβάλ, μπορώ να εντοπίσω που, στον χώρο, βρίσκεται η ενέργειά τους, να τους κάνω εικόνα στο κεφάλι μου και, τελικά, να τους βρω. Ακόμα κι αν δε πιάνουν τα κινητά τηλέφωνα, μπορώ να ξέρω που ακριβώς βρίσκεται κάποιος», αποκάλυψε.