Πολυτέλεια στα χέρια σας από τον Dior

Πολυτέλεια στα χέρια σας από τον Dior

Εγκαινιάστηκε η νέα συλλογή ρολογιών Dior VIII, η οποία θα κυκλοφορήσει αρχές καλοκαιριού.

Ο οίκος Dior συνεχώς προσπαθεί να αφήσει το σκάνδαλο με τον Galliano στο παρελθόν και έτσι μετά τη νέα διαφημιστική καμπάνια που κυκλοφόρησε για τις τσάντες Lady Dior, τώρα λανσάρει και μια νέα συλλογή από ρολόγια.

Η συλλογή αυτή φέρει το όνομα Dior VIII (το οκτώ είναι και το τυχερό νούμερο για τον θρυλικό οίκο) και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του καλοκαιριού. Την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού θα κυκλοφορήσει επίσημα και η διαφημιστική καμπάνια των ρολογιών με την ηθοποιό Charlize Theron να πρωταγωνιστεί φορώντας τα.

H συλλογή αυτή, που θα στοιχίζει από τρεις μέχρι τριάντα πέντε χιλιάδες ευρώ, απαρτίζεται από ρολόγια με μαύρο καντράν και κεραμικό, με το μοτίβο της πυραμίδας να επαναλαμβάνεται, μπρασελέ και χωρίζεται σε τρία σκέλη. Τα σκέλη αυτά είναι εμπνευσμένα από τα τρία βασικά διαφορετικά φορέματα που έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της: μικρό μαύρο φόρεμα, κοκτέιλ φόρεμα και υψηλή ραπτική.

Αν, λοιπόν, θέλετε να μετράτε το χρόνο μέχρι την ανακοίνωση του αντικαταστάτη του Galliano στον οίκο Dior, τότε τι καλύτερο από το να το κάνετε με ένα ρολόι Dior στολισμένο με διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους.