#SmearForSmear: Η Georgia May Jagger συμμετέχει στη διαδικτυακή καμπάνια για καλό σκοπό

#SmearForSmear: Η Georgia May Jagger συμμετέχει στη διαδικτυακή καμπάνια για καλό σκοπό

Η νέα καμπάνια στα social media έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Το γνωστό μοντέλο Georgia May Jagger με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποφάσισε να δηλώσει τη συμμετοχή της στην καμπάνια #smearforsmear, προκαλώντας μάλιστα τα supermodels Cara Delevingne και Suki Waterhouse να βγάλουν κι εκείνες τέτοια φωτογραφία. Η φωτογραφία αυτή είναι μέρος μιας νέας καμπάνιας του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, “Jo’s Cervical Cancer Trust”, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που μοιάζει πολύ με το Ice Bucket Challenge και είναι, φυσικά, για καλό σκοπό.

«Αν μπορούμε να σώσουμε ακόμη και μια ζωή με αυτή την καμπάνια, τότε έχουμε καταφέρει πολλά», δήλωσε ο Robert Music, chief executive του οργανισμου στο Elle.com. «Η ανταπόκριση από το κοινό ήταν φανταστική και ήδη πολλές γυναίκες μας είπαν ότι χάρη στο #SmearForSmear θυμήθηκαν να προγραμματίσουν τις εξετάσεις τους», πρόσθεσε.

924666 635037899957149 1155555938 n

Εκτός από την Georgia και η Rita Ora έβγαλε τη δική της selfie με το μουτζουρωμένο κραγιόν, συμμετέχοντας στην καμπάνια, ενώ προκάλεσε το επίσης γνωστό μοντέλο, Jourdan Dunn, να ακολουθήσει το παράδειγμά της.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεθφείτε το: jostrust.org.uk/smearforsmear

Διαβάστε ακόμα

Adriana Lima, Karolina Kurkova & πολλοί ακόμη celebs έκαναν «ταξίδι ως τ' αστέρια»!

Jean Paul Gaultier Couture: Η Naomi, το διασκεδαστικό show & η Βίκυ Καγιά στην πρώτη σειρά