Καπέλο στο καπέλο

Καπέλο στο καπέλο

Μπήκαμε στην άνοιξη και βρέθηκε το αξεσουάρ που κάνει τις γυναίκες μοιραίες και τα κορίτσια τρομερά μοντέρνα.

Το κλασσικό 70s «floppy fedora» είναι ένα καπέλο που πιστεύω ότι έχει τόση διαχρονικότητα, στυλ και φυσική κομψότητα που κάθε φορά που αντικρίζω μία γυναίκα να το φοράει κατευθείαν φαντάζομαι τις καμπάνιες του οίκου Chloe, την υπέροχη κινηματογραφική ταινία «Eyes of Laura Mars» με την θεαματική Faye Dunaway, αλλά φυσικά και τους «αγγέλους» από τον τηλεοπτικό, μυστήριο κύριο Charlie που έστελνε τα κορίτσια σε μυστικές αποστολές, πάντα υπέροχα ντυμένες με θηλυκά, υπέροχα αξεσουάρ μεταξύ αυτών και το συγκεκριμένο καπέλο.

Αρκετές κοπέλες που κατά καιρούς «συμβουλεύω» στην στήλη του street style έχουν ήδη πατεντάρει την ιδέα, αλλά θέλω να δω πιο πολλές, πιο τολμηρές και πιο 70s.

Τα καπέλα αυτά είναι συνήθως από μάλλινη τσόχα και το καμηλό χρώμα είναι το απόλυτο must. Υπάρχουν άπειρες επιλογές σε χρώματα και υλικά από πολλά site που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Απλά μετρήστε με μια μεζούρα από τη μέση του κούτελου περιμετρικά για να μπορέσετε να παραγγείλετε με ακρίβεια το νούμερο που σας ταιριάζει.

Το καλό με το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι ότι πάει με όλα και σας δίνει ένα κοσμοπολίτικο αέρα, μια vintage φρεσκάδα, ενώ σας μεταφέρει σε εποχές που είχαν άποψη και ένα studio 54, όπου βρέθηκαν οι καλύτεροι των πλέον ταλαντούχων.

Να τολμήσετε. Η διαφορετικότητα σημαίνει αυτοπεποίθηση.