Paris Fashion Week: Τα top 3 trends που εντοπίσαμε από την εβδομάδα μόδας

Paris Fashion Week: Τα top 3 trends που εντοπίσαμε από την εβδομάδα μόδας

Η αυλαία του "fashion month" έκλεισε με το Παρίσι κι εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τις πιο hot τάσεις που είδαμε στα γαλλικά catwalks!

Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού ολοκληρώθηκε χθες, με τελευταίο show, αυτό του οίκου Miu Miu. Οι σχεδιαστές έβαλαν τα δυνατά τους και το Παρίσι δε μας απογοήτευσε φέτος, αφού οι συλλογές που παρουσιάστηκαν, ήταν αρκετά πιο "δυνατές" από αυτές που είδαμε σε Μιλάνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη. Τι προτείνουν λοιπόν οι μεγάλοι οίκοι μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16;

Androgyny

androgyny 5542f

Το ανδρόγυνο στυλ επικρατεί και στις τάσεις για τη νέα σεζόν κι εμείς προετοιμαζόμαστε από τώρα για τα deux-pieces κοστούμια που θα αναβαθμίσουν το ντύσιμό μας το φετινό φθινόπωρο.

Πού το είδαμε: Vivienne Westwood, Louis Vuitton, Christian Dior.

Bright Reds

reds 5a124

Το έντονο κόκκινο θα είναι βασικός πρωταγωνιστής από το Σεπτέμβριο, είτε στην αέρινη, ρομαντική εκδοχή του, είτε σε πιο structured σύνολα και γούνινα πανωφόρια.

Πού το είδαμε: John Galliano, Alexander McQueen, Giambattista Valli.

Black&White

blackandwhite 21ea9

Ο διαχρονικός συνδυασμός μαύρου με λευκό είναι ένα από τα βασικά trends της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16. Το black and white φοριέται με ροκ στυλ, ή σε πιο ladylike σύνολα και αποτελεί μία από τις πιο σίγουρες προτάσεις, που προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε τύπο γυναικείου στυλ.

Πού το είδαμε: Saint Laurent, Chanel, Valentino

Διαβάστε ακόμα

Bonjour, Paris: Οι καλύτερες street style εμφανίσεις από την εβδομάδα μόδας

Το διαχρονικό στυλ και πώς θα το πετύχετε σε 4 απλά βήματα!

fashiondiaries247.blogspot.com