Staff Jeans, "Real People, Real Denim": Η νέα καμπάνια είναι... Real-ly cool!

Staff Jeans, "Real People, Real Denim": Η νέα καμπάνια είναι... Real-ly cool!

Ανεπιτήδευτο, clean&fresh ύφος όπως η φιλοσοφία του αγαπημένου μας brand! 


Για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015, η Staff Jeans εμπνέεται από τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται τόσα χρόνια και δημιουργεί γι' αυτούς. Στη νέα συλλογή "Real People.Real Denim!", η σιγουριά, η αυθεντικότητα και ο ανεπιτήδευτος χαρακτήρας αυτών που επιλέγουν Staff, συναντιέται με την άνεση, την κορυφαία ποιότητα και τις ιδιαίτερες χειροποίητες επεξεργασίες των μοναδικών Staff Jeans.

staff2 19c2e


Στη νέα συλλογή "Real People.Real Denim!" κυριαρχεί το authentic look, εμπλουτισμένο με vintage στοιχεία, χειροποίητες επεξεργασίες και πρωτοποριακά ξεβάμματα. Για τις γυναίκες, η συλλογή περιλαμβάνει άνετες γραμμές με μοντέρνα κοψίματα για αέρινες εμφανίσεις. Boho style παντελόνια και floral prints έχουν «άρωμα» άνοιξης, ενώ hot-vintage look shorts και σαλοπέτες θυμίζουν έντονα το καλοκαίρι. Στην ανδρική σειρά ξεχωρίζουν t-shirts με δημιουργικές στάμπες και tribal prints, light denim jackets και vests. Η σειρά ολοκληρώνεται με denim shorts και βερμούδες σε πολλά χρώματα και ξεβάμματα.

staff3 24260


Η καμπάνια "Real People.Real Denim!" αποτελείται από λήψεις με το χαρακτηριστικό clean & fresh ύφος που χαρακτηρίζει τη μάρκα Staff Jeans, με πρωταγιστές τον ήλιο, τη θάλασσα και στιγμές γεμάτες δυναμισμό και στυλ.