Τσάντα είναι μόνο μία

Τσάντα είναι μόνο μία

Μερικά μυστικά και έξυπνοι τρόποι για να επιλέξετε σωστά την τσάντα των ονείρων σας.

Ως είθισται την περίοδο που στενεύουν τα οικονομικά μας, οι επιθυμίες μεγαλώνουν και δυστυχώς, ακόμη περισσότερο αυξάνονται και οι αγοραστικές μας ανάγκες. Λιγότερα χρήματα μεν, αλλά πολλές περισσότερες σχεδιαστικές επιλογές δε και τρομερές τσάντες διατίθενται φέτος το καλοκαίρι.

Ας δούμε έξυπνα και χωρίς πανικό πως μπορείτε να επιλέξετε την τσάντα που ονειρεύεστε και αν τελικά θέλατε πραγματικά να την αγοράσετε ή αν ήταν η σωστή επιλογή εξ αρχής.

1. Η τσάντα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ, τόσο στυλιστικά όσο και σε επίπεδο χρηστικότητας. Καμιά γυναίκα μετά την δουλειά της δεν πάει σπίτι, να αλλάξει για να βγει με την συχνότητα που αυτό γινόταν παλιά, οπότε θέλει μία τσάντα πολλαπλών χρήσεων, αλλά και με προσαρμοστικότητα στο εκάστοτε στυλ που θα την συνδυάσει. Ανάλογα με τα ρούχα σας, λοιπόν, ταιριάζει και η ανάλογη τσάντα. Και διευκρινίζω: Mία πολύ εντυπωσιακή τσάντα με πολλά χρώματα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες ή εμπριμέ, θα σας κουράσει σύντομα και οι φίλες σας θα την σταμπάρουν εύκολα. Αν έχετε περιορισμένο budget και «αντέχετε» να αγοράσετε μόνο μία σε τιμή βασικού μισθού και πάνω, δοκιμάστε κάτι ουδέτερο σε χρώμα, σίγουρα δερμάτινη, ώστε προσθέτοντας μερικά μικρά details, όπως φουλάρια, πορτ-κλε, ή άλλα αξεσουάρ, να την κάνετε να φαίνεται διαφορετική και πάντα επίκαιρη σε κάθε σας εμφάνιση.

2. Μην αγοράζετε «μαϊμούδες. Γελάνε και οι μπανανιές στη θέα μιας γυναίκας που ντύνεται «φθηνά», της φαίνεται και ξαφνικά κρατάει μία επίσης «φθηνή μαϊμού» που περήφανα κουνάει προκλητικά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Αντιθέτως, θα πρότεινα στα κορίτσια και τις κυρίες αν δεν έχουν ένα ενδυματολογικό «ακριβό» αποτέλεσμα, να μην επενδύουν σε μία πανάκριβη designer τσάντα που κραυγάζει πολυτέλεια γιατί μπορεί και να παρεξηγηθούν ανεπανόρθωτα. Άλλο η τσάντα επένδυση και όνειρο ζωής κι άλλο η τσάντα που είναι της μόδας και όλες οι γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν. Αγοράστε κάτι διαφορετικό, τολμήστε να ψάξετε εξονυχιστικά και ίσως με το budget για την μια τσάντα σας, να βρείτε δύο που σας ταιριάζουν κιόλας.

3. Σημαντική λεπτομέρεια: ύψος-κιλά γυναίκας με μέγεθος-στυλ τσάντας. Επειδή η τσάντα αυτή θα γίνει η νέα σας κολλητή φίλη πρέπει να την επιλέξετε με σύνεση και ψυχραιμία. Μια γεματούλα, μικροκαμωμένη γυναίκα δεν πάει για τεράστια τσάντα, και δη εμπριμέ, όπως αντίστοιχα και μία πανύψηλη και πολύ αδύνατη. Συνήθως οι τετραγωνισμένου μεγέθους, γραμμικές τσάντες κολακεύουν τα περισσότερα στυλ γυναικών.

4. Να θυμάστε τα χρώματα που φοράτε, τους χώρους που κινήστε, την δουλειά που κάνετε. Αυτά είναι σημαντικά στοιχεία για την τέλεια επιλογή. Μην παρασύρεστε και μην φαντασιώνεστε τι θα ήταν ιδανικό, αλλά τι είναι πραγματικό.

5. Οι εποχές που ζούμε μπορεί να φαντάζουν άδικες και πολύ στενάχωρες, όμως, ο κερδισμένος τελικά είναι ο καταναλωτής που μπορεί να βρει πληθώρα επιλογών, ειδικά σε τσάντες και αξεσουάρ, πολλές φορές σε υπερβολικά καλές τιμές και τεράστια ποικιλία. Νέες εποχές, νέα ήθη, αλλά πάντα με στυλ, εξυπνάδα και πάνω απ΄ όλα αισιοδοξία για ακαταμάχητο στυλ και καλύτερες μέρες.

Καλές αγορές.