Η Cara Delevingne αποκαλύπτει γιατί σταμάτησε την καριέρα της ως μοντέλο

Η Cara Delevingne αποκαλύπτει γιατί σταμάτησε την καριέρα της ως μοντέλο

Η Cara ξεκίνησε το modeling στα 15 της χρόνια και μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε επίσημα πως αποχωρεί από τις πασαρέλες

Η Cara Delevingne είχε κάτι το διαφορετικό από τα άλλα μοντέλα. Υπέγραψε με το πρακτορείο Storm στα 15 της χρόνια και η επιτυχία ήρθε σε... δευτερόλεπτα. Περπάτησε για τους σημαντικότερους οίκους μόδας του πλανήτη, πρωταγωνίστησε σε μεγάλες καμπάνιες, έγινε εξώφυλλο σε σπουδαία περιοδικά και η πρόσφατη απόφασή της πως σταματά να εργάζεται ως μοντέλο, έπεσε σαν βόμβα στη showbiz.

Η Delevingne ακολουθεί πια μια καριέρα στην υποκριτκή και νέες αποκαλύψεις της από τη συνέντευξή της στους London Times, εξηγούν τους λόγους πίσω από την αποχώρησή της: "Είμαι φεμινίστρια και με κάνει να αισθάνομαι απαίσια. Είναι τρομερό και σιχαμένο. Μιλάμε για νέα κορίτσια. Ξεκινάς όταν είσαι πολύ νέα και αναγκάζεσαι να κάνεις... όχι ωραία πράγματα. Ήμουν διαρκώς σε πτήσεις. Συνέχεια στα όρια. Είναι ψυχικό το θέμα αυτό, γιατί αν μισείς τον εαυτό σου και το σώμα σου και το πώς φαίνεσαι, γίνεται χειρότερο".

Δεν είναι η πρώτη φορά που το it-girl μιλά για τέτοια θέματα, αφού μόλις τον περασμένο μήνα δήλωσε στη Vogue πως αντιμετώπιζε τεράστιο άγχος και μισούσε τον εαυτό της τόσο πολύ, που χτυπούσε το κεφάλι της πάνω σε ένα δέντρο για να λιποθυμήσει. Είναι όμως η πρώτη φορά που η ίδια μίλησε για το σώμα της και για το πόσο την επηρέαζε η δουλειά της στην άποψη που είχε για εκείνη.

Ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλες το παράδειγμά της και να μιλήσουν ανοιχτά για τις σκοτεινές πλευρές και τις παγίδες του χώρου της μόδας. Μπράβο, Cara!

Διαβάστε ακόμα

Η Kate Middleton δεν είναι πια η πιο στιλάτη γαλαζοαίματη του πλανήτη

Οι 5 καλύτερες fashion bloggers του πλανήτη