Η νέα συλλογή Women'secret θα σε κάνει να νιώσεις πιο θηλυκή και πιο σέξι από ποτέ!

Η νέα συλλογή Women'secret θα σε κάνει να νιώσεις πιο θηλυκή και πιο σέξι από ποτέ!

Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτείς το Φθινόπωρο!

Αυτό το Φθινόπωρο θα μετατραπεί στην πιο θηλυκή εποχή χάρη στη women’ secret, η οποία θα σας κάνει να νιώσετε Όμορφες, Άνετες και Sexy με τα ολοκαίνουρια trends της νέας συλλογής: σκούρα κόκκινα σαν τα κεράσια, το κρασί, το βυσσινί της Βουργουνδίας… Μπείτε σε έναν κόσμο άνεσης με πρακτικά «In & Out» είδη και τολμήστε να συνδυάσετε ζεστές υφές με σατέν ή τούλι.

unnamed 1 a9fa3

Ανακαλύψτε αισθησιακές συλλογές με αθλητικές πινελιές, οι οποίες θα αναδείξουν τη sexy σας πλευρά. Είδη που συνδυάζουν άψογα, super άνετα υλικά με μια μινιμαλιστική και ταυτόχρονα trendy αισθητική. Δημιουργήστε ρομαντικά αλλά και αποπλανητικά looks.

unnamed 4 d1ca7
unnamed 902c4

Κορσέδες με άψογη εφαρμογή στο σώμα, απαλά και άνετα εσώρουχα, ρούχα για το σπίτι αλλά και για τις δραστηριότητες εκτός σπιτιού. Πρακτικότητα, θηλυκότητα και αισθησιασμός είναι τα χαρακτηριστικά που κυριαρχούν και φέτος στις συλλογές της women’ secret.

Προετοιμαστείτε για την έναρξη του Φθινοπώρου με το απόλυτο brand που σας φροντίζει και σας κάνει να νιώθετε ο εαυτός σας, όχι μόνο σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές αλλά κάθε μέρα, κάθε στιγμή!

Τώρα ανακαλύψτε τα women’secret και στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST, επίπεδο 2, καθώς από αρχές Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του το δεύτερο κατάστημα του αγαπημένου σας brand γυναικείων εσωρούχων & αξεσουάρ.