Από την πασαρέλα στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Ποιο supermodel έκανε στροφή στον αθλητισμό;

Από την πασαρέλα στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Ποιο supermodel έκανε στροφή στον αθλητισμό;

Το γνωστό μοντέλο δήλωσε πως θέλει να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς του 2016!

Έχει καταφέρει να γίνει γνωστή και να εδραιώσει τη θέση της στο modeling αυτή τη σεζόν και όχι άδικα. Η Bella Hadid έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του Tom Ford τον περασμένο Φεβρουάριο και έκτοτε έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει σε μια καμπάνια του οίκου Balmain(μαζί με την αδελφή της, Gigi), να υπογράψει συμβόλαιο με τον κολοσσό-Victoria's Secret, αλλά και να περπατήσει σε μερικά απο τα μεγαλύτερα shows των εβδομάδων μόδας. Απ' ότι φαίνεται, όμως, δεν της φτάνει αυτό, καθώς η 18χρονη μελαχρινή καλλονή δήλωσε στο περιοδικό Porter πως σχεδιάζει να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

"Ξέρετε πως είναι το κάθε μοντέλο που λέει, 'Κάνω yoga'. Λοιπόν, εγώ θεωρώ πως τα άλογα έχουν την ίδια επίδραση. Πρέπει να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου και να συγκεντρωθείς στο να κάνεις το άλογο να κάνει αυτά τα πράγματα που θέλεις εσύ και να κινηθεί με τον τρόπο που θέλεις εσύ να κινηθεί", δήλωσε στο περιοδικό.

Η Bella δεν είναι η μοναδική από την οικογένεια Hadid που ασχολείται με την ιππασία. Και η αδελφή της, Gigi, αλλά και η μητέρα της, Yolanda Foster αγαπούν το συγκεκριμένο άθλημα, όμως μόνο η πρώτη επιδιώκει κάτι τόσο σημαντικό.

1443997258-syn-mar-1443711757-screen-shot-2015-10-01-at-105818-am c2823

Bella & Gigi Hadid

Ένα είναι σίγουρο: Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τη μετάβασή της από τις πασαρέλες στους Ολυμπιακούς αγώνες!