Kendall Jenner & Cara Delevingne ετοιμάζουν συνεργασία-έκπληξη!

Kendall Jenner & Cara Delevingne ετοιμάζουν συνεργασία-έκπληξη!

Η είδηση που θα ενθουσιάσει τους fans των it-girls!

Είναι κολλητές, είναι super-διάσημες και τώρα θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να μας εντυπωσιάσουν ακόμη περισσότερο: Οι Kendall Jenner και Cara Delevingne, ετοιμάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες δική τους σειρά ρούχων!

Δες επίσης: Insta-βασίλισσες: Kendall Jenner & Gigi Hadid βγάζουν αμύθητα ποσά με κάθε post τους!

Το brand θα έχει όνομα CaKe(δηλ. Cara+Kendall) και ένας insider αποκάλυψε ήδη κάποιες πληροφορίες στη The Sun: "Η Kendall είναι η κυρίαρχος του παιχνιδιού πίσω από τη σειρά, αλλά και οι δύο το βλέπουν σαν κάτι διασκεδαστικό, όμως είναι κρυφά σίγουρες πως θα πάει καλά". Η ίδια πηγή δήλωσε πως τα δύο κορίτσια έχουν σχεδιάσει tops και καπέλα και θέλουν να επεκταθούν και σε άλλα κομμάτια στο μέλλον. "Είναι δύο από τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες του πλανήτη, επομένως το brand θα το ακολουθήσουν αμέσως πολλοί θαυμαστές τους", ανέφερε η πηγή στην εφημερίδα.

Η Cara μας έδωσε την ευκαιρία τον Ιούνιο να δούμε πώς θα μοιάζουν τα πρώτα t-shirts του brand, αφού φόρεσε ένα "CaKe Tour" μπλουζάκι σε συναυλία της Taylor Swift, ενώ μάλιστα δημοσίευσε και αντίστοιχη φωτογραφία στο Instagram.

2FCDEDAE00000578 3385020 Captioned the snap The CaKe tour never stops a 18 1451984801263 d88de

CaKe, κανείς;