Η Lottie Moss δε θυμίζει σε τίποτα την Kate στη νέα της φωτογράφιση

Η Lottie Moss δε θυμίζει σε τίποτα την Kate στη νέα της φωτογράφιση

Η μικρή αδελφή του supermodel προσπαθεί να κάνει καριέρα στο χώρο της μόδας

Η 18χρονη αδελφή της Kate Moss, Lottie, κάνει μικρά, αλλά σταθερά βήματα στο modelling. Η νεαρή Moss είναι το νέο πρόσωπο του accessory brand Botkier, για τη σεζόν Άνοιξη 2016, ένα αμερικανικό brand γνωστό για την απήχησή του στο fashion κοινό, αλλά και για τη συνεργασία του με το supermodel, Coco Rocha. Η νέα καμπάνια θα λανσαριστεί την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνει φωτογραφίες της Lottie σε χαρακτηριστικές τοποθεσίες της Νέας Υόρκης, όπως τα σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου, ή το δάσος του Central Park.

Lottie Moss Botkier Spring 2016 Campaign02 8c6fe
Lottie Moss Botkier Spring 2016 Campaign06 4c9c6
Lottie Moss Botkier Spring 2016 Campaign08 859db

Η ίδια δήλωσε για το νέο της αυτό project στο WWD: "Είμαι μεγάλη fan του Botkier New York από τη στιγμή που γεννήθηκε το brand, οπότε όταν με προσέγγισαν για να πρωταγωνιστήσω στην ανοιξιάτικη καμπάνια τους, δε το σκέφτηκα ούτε μια στιγμή. Τα σοφιστικέ, edgy σχέδια του brand που έχουν τις ρίζες τους στην κουλτούρα της Νέας Υόρκης ταίριαξαν καλά με εμένα".

Η Lottie ποζάρει χαμογελαστή και με ανάλαφρη διάθεση στις λήψεις της φωτογράφισης και σίγουρα το attitude της αυτό δε μοιάζει καθόλου με εκείνο της μεγάλης αδελφής της. Μπορεί να ακολουθεί τα βήματά της, όμως φαίνεται πως θέλει να χαράξει μια δική της πορεία στη μόδα, βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα.