Γυναικεία δύναμη και προσωπικότητα στην H&M Studio AW16

Ερμιόνη Σαρρή
Γυναικεία δύναμη και προσωπικότητα στην H&M Studio AW16

Οι Emma Roberts, Ciara και Kate Mara ήταν ανάμεσα στους προσκεκλημένους της χθεσινοβραδινής επίδειξης H&M Studio AW16 που πραγματοποιήθηκε κάτω από τη θολωτή οροφή του Bourse de Commerce στο Παρίσι, και πηγή έμπνευσης της οποίας υπήρξαν οι δυναμικές γυναίκες και η ομορφιά του ανεξάρτητου πνεύματος.

Μοντέλα όπως οι Amber Valletta, Jourdan Dunn, Freja Beha Erichsen, Ashley Graham, Soo Joo Park και Hari Nef εμφανίστηκαν με looks που εξέφραζαν την ατομικότητα της γυναίκας και την ποικιλομορφία του γυναικείου χαρακτήρα. Περπάτησαν σε μια ειδικά διαμορφωμένη πασαρέλα που απέπνεε την καθαρότητα και τη γοητεία μιας παγωμένης λίμνης, αντικατοπτρίζοντας την επιρροή της φύσης στη συλλογή.

cq5dam.web.318.371 1 49049

Η έμφαση δόθηκε εξ ολοκλήρου στη συλλογή, η οποία αναμειγνύει την δυναμική ραπτική με τη σουηδική κληρονομιά και χειροτεχνία. Παρουσιάστηκε μια φρέσκια οπτική στη γυναικεία γραμμή με εστίαση στους ώμους και τη μέση, και με ενισχυμένη τη θεατρικότητα και τη πόζα από τα καπέλα gaucho και τις καουμπόικες μπότες.

«Αυτή η συλλογή έχει να κάνει με τη δυναμικότητα και την ομορφιά των γυναικών και τον τρόπο που εκφράζουμε αυτή τη δύναμη μέσα από το στυλ μας. Μου αρέσει η αντίθεση της δυναμικής ραπτικής με τις πινελιές χειροτεχνίας από τη σουηδική κληρονομιά και λαογραφία», λέει η Ann-Sofie Johansson, δημιουργική σύμβουλος της Η&Μ.

cq5dam.web.318.371 ae9e5

Η μουσική της επίδειξης δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση από τον Nicolas Godin των Air, ενώ η χορωδία τραγούδησε ζωντανά για να εκτοξεύσει τη διάθεση. Εξακόσιοι διεθνείς δημοσιογράφοι της μόδας και προσκεκλημένοι παρευρέθησαν στην επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, ενώ το κοινό από όλο τον κόσμο παρακολούθησε την επίδειξη μέσω του studio.hm.com.

cq5dam.web.318.371 2 f165c

Η Η&Μ Studio είναι η βασική εποχική συλλογή της Η&Μ, με τη δική της αποκλειστική σχεδιαστική ομάδα. Αυτή η συλλογή περιορισμένης έκδοσης θα διατεθεί σε 200 καταστήματα καθώς και online από τις 8 Σεπτεμβρίου.

DPG Network