O Karl Lagerfeld μίλησε για τους διαδόχους στους οίκους Dior και Balmain

O Karl Lagerfeld μίλησε για τους διαδόχους στους οίκους Dior και Balmain

Ήρθε η ώρα και για τον Kaiser της μόδας, Karl Lagerfeld, να εκφράσει την άποψη του για τις αλλαγές στο τιμόνι των οίκων Balmain και Dior.

Το ότι η έλευση του 2011 στη μόδα έφερε πολλές ταραχές είναι πια δεδομένο, με πιο συγκλονιστικά γεγονότα αυτά της απόλυση του Galliano από τον Dior και της διακοπής της συνεργασίας του Christophe Decarnin με τον οίκο Balmain. Και ενώ οι φήμες για τη διαδοχή του Galliano στον Dior οργιάζουν, στον Balmain ο διάδοχος βρέθηκε στο πρόσωπο του Olivier Rousteing και φυσικά οι εξελίξεις δε θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες από μια αυθεντία στο χώρο της μόδας, όπως είναι ο Karl Lagerfeld, μεταξύ άλλων head designer του οίκου Chanel.

Ο θείος Karl, λοιπόν, ενώ απαξιεί να ασχοληθεί με τη διαδοχή στον οίκο Balmain, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι συλλογές του Balmain είναι δουλειά στυλιστών και όχι σχεδιαστών και δεν ξέρει καν το όνομα του director του οίκου, στo θέμα του οίκου Dior τολμά να προτείνει διάδοχο. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα δήλωσε κατάλληλος για τον οίκο Dior είναι ο Riccardo Tisci του Givenchy (εξέλιξη που υποστηρίζουν και οι περισσότερες φήμες), ενώ στη θέση του στον οίκο Givenchy θα μπορούσε να πάει ο Haider Ackermann.

Για να το λέει ο Karl, με τόσες γνωριμίες και τέτοια βαθιά γνώση της μόδας κάτι θα ξέρει παραπάνω. Για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί.