Pamela Anderson: Φορά το θρυλικό μαγιό του Baywatch στα 48 της και είναι ακόμη πιο σέξι!

Pamela Anderson: Φορά το θρυλικό μαγιό του Baywatch στα 48 της και είναι ακόμη πιο σέξι!

Η σταρ έγινε το πρόσωπο του brand Missguided

Μπορεί να έχει κλείσει τα 48, όμως η Pamela Anderson είναι ακόμη η εκρηκτική ξανθιά που γνωρίσαμε στο Baywatch. Απόδειξη; Η παρακάτω φωτογραφία όπου φορά το θρυλικό κόκκινο ολόσωμο μαγιό, στη νέα της φωτογράφιση, για την καμπάνια του brand Missguided, όπου η ίδια έγινε κεντρικό πρόσωπο!

Plus: Δες περισσότερες φωτογραφίες από την καμπάνια στην παραπάνω gallery!

pamela anderson b 600x415 1 27cd5

Το label αποφάσισε να διαλέξει την Pamela για να γίνει πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι, καθώς, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, καταφέρνει να "μεταδόσει ένα γεμάτο δύναμη μήνυμα για όλες τις γυναίκες παγκοσμίως". "Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι τολμηρό και θρυλικό, που πραγματικά λέει στον κόσμο ποιοι είμαστε - edgy, διασκεδαστικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Η Pamela είναι σαν το δικό μας spirit animal - ενσωματώνει τη στάση του brand μας και συσχετίζεται με μια μεγάλη μερίδα του κοινού μας που μεγάλωσε στα '90s", είπε ο Nitin Passi, ιδρυτής του brand Missguided.

Με τίτλο "Η απόλυτη bombshell", η καμπάνια απεικονίζει την Anderson με κομμάτια όπως μαγιό, σέξι κολλητά φορέματα, κορμάκια και ψηλοτάκουνα, τα οποία αντικατοπτρίζουν και το δικό της, εκρηκτικό στυλ.