#HMStudioAW16: Όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση της συλλογής για την επόμενη σεζόν

#HMStudioAW16: Όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση της συλλογής για την επόμενη σεζόν

Plus: Ποιους celebrities συναντήσαμε στο showroom της H&M;

Σε άκρως φθινοπωρινό κλίμα - οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Αθήνα την Τρίτη ταίριαξαν απόλυτα με το θέμα της παρουσίασης - είδαμε από κοντά την H&M Studio συλλογή, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016.

Με κύριες τάσεις της τη θηλυκή δύναμη, αλλά και το φολκλόρ ρομαντισμό, η H&M δίνει την ευκαιρία στη γυναίκα που φορά τα ρούχα της να είναι boss lady και ρομαντική ταυτόχρονα.

IMG 7524 650b4

Έντονα τονισμένοι ώμοι, στενή μέση (ο κορσές, μάλιστα, αποτελεί ένα από τα mega-trends της επόμενης σεζόν), κομμάτια με ιδιαίτερα κεντήματα και ξεχωριστές λεπτομέρειες, αλλά και μια γερή δόση glamour, είναι όλα όσα χαρακτηρίζουν τη Studio συλλογή και όλα όσα θα φορέσουμε την επόμενη σεζόν.

«Αυτή η συλλογή H&M Studio αποπνέει μια νέα θηλυκότητα. Έχει να κάνει με τη γυναικεία δύναμη και ισχύ, με μια φρέσκια εκδοχή του φολκλόρ και του ρομαντισμού. Είναι πολύ εξευγενισμένη και ταυτόχρονα πολύ αυθεντική», λέει η Ann-Sofie Johansson, Δημιουργική Σύμβουλος της H&M.

Ξεχωρίζουν επίσης τα κομμάτια σε lingerie στυλ, τα μακρυμάνικα, μάξι φορέματα, τα all-time-classic κολλαριστά λευκά πουκάμισα, αλλά και τα ψηλόμεσα παντελόνια, που κολακεύουν άψογα τη γυναικεία σιλουέτα. Το layering βρίσκεται γι' ακόμη μια χρονιά στο επίκεντρο και συνδυασμοί φαινομενικά αντίθετων κομματιών, δημιουργούν looks που εντυπωσιάζουν.

IMG 7527 07b92
8G2A4083 8b0c5

Τέλος, για μια ακόμη χρονιά, τα αξεσουάρ που απονπνέουν παριζιάνικη κομψότητα, θα συνοδεύσουν τα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα looks μας, δίνοντάς τους άλλη διάσταση - τα παρακάτω statement σκουλαρίκια κυριολεκτικά τα λατρέψαμε.

8G2A4077 9dd8c
8G2A4106 02a47

Όσο για το ποιους celebrities είδαμε στην παρουσίαση; Ανάμεσα σε άλλους, είδαμε την Κατερίνα Παπουτσάκη, την Τάμτα, αλλά και το Δημήτρη Αλεξάνδρου, που εντυπωσίασαν, φορώντας κομμάτια της συλλογής H&M Studio AW16.

Collage 714c2

Η γυναικεία και ανδρική συλλογή θα πωλείται από τις 8 Σεπτεμβρίου, στα εξής καταστήματα Η&Μ:
- Ερμού 54, Κέντρο
- Τσιμισκή 20-22, Θες/κη,

ενώ, η παιδική συλλογή από τις 8 Σεπτεμβρίου στο κατάστημα της Ερμού 54, Κέντρο.