Η Jennifer Lopez σχεδιάζει παπούτσια με τον Giuseppe Zanotti

Η Jennifer Lopez σχεδιάζει παπούτσια με τον Giuseppe Zanotti

Και φωτογραφήθηκε στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar για μιλήσει για τη νέα της collection.

H shoe collection με την υπογραφή της pop star αποτελείται από 16 σχέδια και περιλαμβάνει από booties στολισμένα με Swarovski μέχρι embellished wedge sneakers. «Ο κόσμος με έχει συνδέσει με λαμπερά κομμάτια που έχουν μία δόση street αισθητικής και μου αρέσει αυτό, δεν ήθελα να τους απογοητεύσω με δημιουργίες που ήταν εκτός της αισθητικής μου», δήλωσε η καλλιτέχνης στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar.

gallery 1479238632 hbz j lo down 01
gallery 1479238768 hbz j lo down 03

Tα σχέδια της Lopez θα κινούνται γύρω από την χρωματική παλέτα του ροζ αλλά και του μπλε. Όσο αφορά το «Jennifer pink» είναι κατί παραπάνω από χαρακτηριστικό, αν ανατρέξουμε στις αποχρώσεις που φοράει συνήθως. Είναι ανάμεσα σε dusty pink και nude και είναι αρκετά ευκολοφόρετο. Το γράφουμε βέβαια με κάθε επιφύλαξη γιατί ακόμα δεν το έχουμε δει πάνω στις δημιουργίες της J Lo, αλλά μόνο πάνω στην ίδια! Όσο αφορά το μπλε χρώμα που θα έχουν κάποια από τα νέα σχέδια παπουτσιών, η Jenny εμπνεύστηκε από ένα δαχτυλίδι με μπλε-γκρι διαμάντι 14,5 καρατίων που της είχε κάνει δώρο ο πρώην άντρας της, Μarc Anthony, για την πρώτη επέτειο του γάμου τους.

O Zanotti δήλωσε στο περιοδικό για τη συνεργασία τους ότι η τραγουδίστρια είχε άποψη ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια στη διαδικασία του σχεδιασμού και της παραγωγής. «Αυτή η γυναίκα είναι ένα απίστευτα γλυκό πλάσμα που ξέρει ακριβώς τι θέλει. Είναι καλλιτέχνης αλλά, και τόσο συγκεντρωμένη σε ό,τι κάνει». Η συλλογή θα λανσαριστεί τον Ιανουάριο και ανυπομονούμε να ρίξουμε μια ματιά στο νέο project της star!

gallery 1479238827 hbz j lo down 02