Βρηκάμε το casual outfit που λατρεύουν οι stars

Βρηκάμε το casual outfit που λατρεύουν οι stars

Kαι είναι ιδανικό για τις στιγμές που χαλαρώνεις στον καναπέ σου και online shopping.

3 bella

H χθεσινή Δευτέρα δεν ήταν μια απλή Δευτέρα για τους Αμερικάνους. Ονομαζόταν «Cyber Monday» (ξεκάθαρα όρος του marketing) και πρόκειται ουσιαστικά για την αμέσως επόμενη Δευτέρα μετά την Κυριακή των Ευχαριστιών, η οποία είναι αφιερωμένη στην ξεκούραση, στο cocooning και στο οnline shopping! Εδώ έρχεται και δένει το marketing που αναφέραμε παραπάνω και επινόησε ακόμα μια «μέρα αφιερωμένη κάπου».

Η Bella Hadid

12435029 10205314354644997 1436647007 o

Οι stars του Hollywood, oι οποίες προφανώς είχαν παραφάει και αυτές την γαλοπούλα του Thanksgiving, δεν φόρεσαν δερμάτινα leggings ή skinny jeans για να περάσουν αυτή την ιδιαίτερη Δευτέρα. Και πολύ καλά έκαναν, γιατί ωραία τα fashion statement αλλά μέσα στο σπίτι πρέπει να είσαι άνετη πάνω από όλα. Έβγαλαν από τις ντουλάπες τους τις φόρμες και συνδύασαν τα sweatpants τους με cozy καλτσούλες, oversized φούτερ και comfy tops.

H Beyonce

Για εσένα που μέχρι τώρα δεν φορούσες την φόρμα σου εκτός γυμναστηρίου το ξέρουμε πως οι εικόνες στο άρθρο μπορεί να σε σοκάρουν, αλλά να θυμάσαι πως το σωστό sporty παντελόνι δεν είναι μόνο ο πυλώνας για να «χτίσεις» γύρω του το athleisure style σου αλλά και η πιο κομψή λύση για τις εμφανίσεις σου μέσα στο σπίτι. Δες πώς το έκαναν οι Gigi, Bella και πάρε ιδέες!

2 cara rex

Η Cara Delevingne σετ με την φίλη της