Τι φόρεσε η Ιvanka και η Μelania Τrump στο χορό μετά την ορκωμοσία του νέου προέδρου;

Εμφανίστηκαν με δύο εντυπωσιακά gowns που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

Με την ορκωμοσία του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Donald Trump, ακολούθησε ο καθιερωμένος χορός στον Λευκό Οίκο (Freedom Ball) όπου η οικογένεια Trump δεν εντυπωσίασε μόνο με τις χορευτικές τις ικανότητες, αλλά και με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Η Πρώτη Κυρία, Melania, αποχωρίστηκε το baby blue Ralph Lauren σύνολο που έβαλε στην διάρκεια της ορκωμοσίας και χόρεψε τον πρώτο χορό με τον σύζυγό της, ως το νέο προεδρικό ζεύγος της χώρας, με μία εντυπωσιακή λευκή, off-the-shoulder, τουαλέτα του οίκου Hervé Pierre.
gallery 1484967150 hbz melania trump inauguration embed
Υπό τους ήχους του «My Way» του Frank Sinatra, η Melania χόρεψε με τον Donald και το gown της με την μικρή λεπτή ζώνη, τα structured βολάν στο μπροστινό μέρος και το κομψό σκίσιμο στο πλάι, τράβηξε τα βλέμματα περισσότερο και από τις επιδόσεις τους στον χορό. Tα πρώτα δημοσιεύματα για τον οίκο που είχε σχεδιάσει την τουαλέτα της, έκαναν λόγο για την Carolina Herrera, αλλά αρκετά πιο μετά βγήκε στη δημοσιότητα ότι ήταν Hervé Pierre.

gallery 1484969313 hbz melania trump embed4
H Μelania Trump με δημιουργία Hervé Pierre
Η κόρη του Dοnald Trump από την άλλη, η Ιvanka, δεν εμφανίστηκε με κάτι λιγότερο chic & glamorous από την Melania. Το αντίθετο θα λέγαμε. Φόρεσε ένα maxi φόρεμα στο χρώμα της σαμπάνιας με v-neck και μακριά, διάφανα μανίκια στολισμένα με παγιέτες, του οίκου Carolina Herrera, ενώ για την ορκωμοσία του πατέρα της είχε επιλέξει μία λευκή δημιουργία Oscar de la Renta. Yπέρκομψες και λαμπερές και οι δύο κυρίες του Λευκού Οίκου!

landscape 1484967649 hbz ivanka trump index

gallery 1484968455 hbz ivanka trump embed2
Η Ιvanka Trump με δημιουργία Carolina Herrera

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ